Skip to main content
فهرست مقالات

فوت و فن خانه داری

(2 صفحه - از 60 تا 61)

کلید واژه های ماشینی : موکت، خواص، پرتقال، سوپ، برق، ناخن‌ها، سوختگی، ترخون، آب، آرد، دهانتان، محلول آب، خواص ترخون، پوست، لیمو ترش، شیشه‌هایتان، آتش، مصرف، محلول آب و سرکه، محلول آب و مایع، پرتقال و خواص، محکم، اضافه، مایع آرد، پریز معمولی به پریز، میلی‌گرم، گوشت اضافه، سوپ اضافه، گوشت چرخ‌کرده، بوی بد دهان

خلاصه ماشینی: "(به تصویر صفحه مراجعه شود) رفو کردن موکت 1)ابتدا تا جایی که ممکن است،مواد باقیمانده را از روی موکت بردارید،برای این‌ کار از جاروبرقی استفاده کنید. به جای ساییدن قطعات فلزی روی گاز، کافیست قبل از تمیز کردن آنها را در محلول آب‌ و مایع ظرفشویی برای مدتی قرار دهید. لکه‌گیری با برنج یک مشت برنج خشک و یک محلول آب‌ گرم و ماده پاک‌کننده،بهترین روش برای پاک‌ کردن لکه‌های داخل شیشه‌هایی است که دهانه‌ باریک دارند. بوی بد دهان اگر دهانتان بوی بد می‌دهد برای رفع آن‌ اقدامات زیر را انجام دهید؛هر روز صبح یک‌ لیوان آب لیمو ترش یا آب نارنج میل کنید. ناخن‌های خود را محکم کنید اگر ناخن‌های شکننده‌ای دارید،می‌توانید به یکی از طرق زیر بر استحکام آنها بیفزایید: 1-هرچند وقت یکبار ناخن‌هایتان را در سرکه سیب فرو ببرید و بگذارید برای مدتی این‌ مایع بر روی ناخن‌ها بماند."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.