خلاصه ماشینی:
"(به تصویرصفحه مراجعه شود) فوت وفن خانه داری برای اینکه کیک تازه بماند اگر قسمتی از کیک را خوردهاید،و میخواهید بقیه آن را برای فردا نگه دارید،به طوری که تازگی خود را نیز نسبتا حفظ کند،به روشهای زیر رفتار کنید:اولا برای کیکهای معمولی یک قطعه نان را آب بزنید،و همراه با آن در جعبهاش قرار دهید،و در یخچال بگذارید.
براق کردن وسایل نقرهای اگر قاشقها،چنگالها و کاردهای نقرهای شما کدر شدهاند،به روش ساده 2lزیر آنها را تمیز و براق کنید:یک ظرف بزرگ لعابی بردارید،و در آن آب جوشان بریزید،و چند قطعه کاغذ آلومینیم روی آن بیندازید،و به ازای هر لیتر آب 15 گرم کریستالهای سود اضافه کنید،و به هم بزنید و قاشقها و چنگالها و کاردهای نقره را در آن غوطهور سازید.
ظرفهای شیشهای نسوز برای شستشوی معمولی آنها از آب نیمگرم و مایع ظرفشویی استفاده کنید، اگر لکههایی از سوختن غذا حاصل شده است،آنها را دست کم مدت 2 ساعت در محلولی از آب نیمگرم و صابون نگه دارید."