Skip to main content
فهرست مقالات

پس مانده ها و محیط زیست (قسمت سوم)

نویسنده:

(4 صفحه - از 53 تا 56)

کلید واژه های ماشینی : پنیر، شیر، یاماها، شیر شتر، مادهء نگهدارندهء سرما، ژاپن، یخ، رامه، کمک مادهء نگهدارندهء سرما، کاوامی، بدن، کاوامی رئیس شرکت، اعضای بدن، فاهی، بافت، پنیر شتر، لخته شدن شیر، آب، شیر به پنیر لخته، رامه می‌گوید پنیرهایی، رؤسای سالخورده شرکتهای ژاپنی، پیوند، کاوامی پیشرفت یاماها، نشریات اتاق بازرگانی، شیر شتر کمک، ضد یخ، روش، پیوند اعضاء، یخ در اعضای بدن، شرکتهای ژاپنی

خلاصه ماشینی: "مأخذ:نشریه نیوزویک 13/5/93 (به تصویر صفحه مراجعه شود)تکنولوژی‌ از:مرکز تحقیقات و بررسیهای اتاق ایران شیوه‌ای جدید برای‌ پیوند اعضاء پژوهشگران آمریکایی اخیرا به‌ مادأ شیمیایی جدیدی دست‌ یافته‌اند که مانند ضد یخ عمل‌ می‌کند و می‌تواند اندامهای بدن‌ انسان را به مدت نامحدودی در خارج‌ از بدن حفظ کند. در حال حاضر،اعضای پیوندی‌ پس از خروج از بدن‌"دهنده‌"تنها چند روز زنده هستند،جیم ساوئارد، رئیس انجمن مزبور،به این باور است‌ که عضو بدن می‌تواند به روش سنتی‌ انجماد 3 یا چهار روز دوام بیاورد و در محلول ویژه‌ای که خود او چند سال پیش در دانشگاه ویسکانسین‌ ساخته است تا 7 روز نیز زنده بماند. فاهی از روشی بنام‌ کرایوپریزرویشن(نگهداری عضو در سرما)استفاده می‌کند،هم اکنون از این شیوه برای حفظ انوانع گوناگون‌ سلولهای پستانداران،از جمله‌ سلولهای خون،و حتی جنینهای‌ بسیار نارس،مانند جنین انسان‌ که سلولهای مثابه دارند ولی هنوز کار مشخصی انجام نمی‌دهند،به‌ نحو فراگیری استفاده می‌شود. از نظر تئوری،با گرم کردن بافت سرد شده می‌توان آن را دوباره زنده کرد ولی قبلا ثابت شده است که‌ حفظ تمام اعضای بدن غیر ممکن‌ است،چرا که کریستالهای یخ در طول انجماد در سلولها تشکیل‌ می‌شود و به آسانی آنها را متلاشی‌ می‌کند. به‌ نظر رامه این کندی دو علت دارد یکی این‌که در شیر شتر تنها مقدار کمی کازئین که برای لخته‌ شدن لازم است،وجود دارد. شرکت فرانسوی بیوتکنولوژی‌ موسوم به‌"بیوسه رائه لابراتوار" براساس تحقیقات رامه دستگاه‌ پنیر زنی قابل حملی بنام کامیفلوک‌ ساخته است که شیر شتر را به‌ چندین نوع پنیر از جمله مارکهای‌ مشهوری چون کاممبر،پنیر آبیرنگ، گوداوریکو تا تبدیل می‌کند."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.