Skip to main content
فهرست مقالات

هزینه یابی مرحله ای (2)

مترجم:

(7 صفحه - از 51 تا 57)

کلید واژه های ماشینی : محصول ،هزینه‌ی ،تولید ،قیمت ،محصول فرعی ،فروش ،مواد اولیه ،تولید محصول ،سود ،قیمت فروش ،تولید محصول فرعی ،درآمد ،بازار ،ارزش محصول فرعی ،هزینه‌ی خرید مواد خام ،مدیریت ،هزینه‌های تولید ،قیمت مواد اولیه‌ی جایگزین ،هزینه‌ی تولید اضافی محصول ،قیمت فروش محصول تولید ،افزایش تولید محصول فرعی ،محصولات مشترک ،روش ،هزینه‌ی فرصت ،تولید اضافی محصول مشترک ،ارزش استفاده‌ی محصول فرعی ،ارزشیابی ،محصولات مشترک منهای هزینه‌ی تولید ،ارزش ،واحد

خلاصه ماشینی:

"تصمیم در این‌باره که آیا از یک محصول مشترک باید به عنوان ماده‌ی خام در تولید محصولات‌ دیگر استفاده کرد یا این ماده‌ی خام را از خارج از واحد خریداری‌ کرد،باید بر مقایسه‌ی هزینه‌ی تولید اضافی محصول مشترک پس‌ از خاتمه‌ی مرحله‌ی تولید مشترک و هزینه‌ی خرید مواد خام‌ پایه گیرد. در مواردی که محصولات مشترک با یک‌دیگر ارتباط ندارد،از تحلیلهای هزینه‌ی اضافی باید برای تعیین این‌که آیا افزایش‌ تولید یکی از محصولات ضروری است یا خیر،استفاده کرد. هنگامی که مدیریت ترکیبهای مختلف تولید محصول را ارزیابی می‌کند،و هزینه‌های مربوط به هرمحصول مشترک را نمی‌توان به دقت تعیین کرد،کل تفاوت هزینه باید محاسبه و با کل تفاوت ارزش فروش برای هرترکیب مقایسه گردد. از نقطه‌ نظر مدیریت مالی غالبا نگاه‌داری یک محصول در انبار به کاهش‌ حاشیه‌ی سود ترجیح داده می‌شود هنگام تصمیم‌گیری در مورد فروش‌ یا کار بیشتر روی یک محصول مشترک بعد از پایان مرحله‌ی تولید مشترک باید سوددهی،شرایط بازار،حجم فروش،هزینه‌ی‌ تبلیغات و غیره را در نظر گرفت. یک محصول فرعی یا به‌ شکل فعلی یا پس از کار بیشتر فروخته می‌شود،یا به عنوان ماده‌ی‌ اولیه برای تولید سایر محصولات مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگر محصول فرعی به عنوان ماده‌ی اولیه مورد استفاده قرار گیرد، قیمت انتقالی باید به گونه‌ای که درآمد واحد تولیدی حداکثر می‌گردد،تعیین شود. روشهای ممکن برای حسابداری محصولات فرعی عبارتند از: 1-درآمد حاصل از محصول فرعی در کار برگ سود و زیان به عنوان‌ فروش،درآمد متفرقه،کاهش بهای تمام‌شده‌ی کالاهای‌ فروخته‌شده یا کاهش هزینه‌های تولید نشان داده می‌شود."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.