Skip to main content
فهرست مقالات

نگاهی به شیوه پختن نان، در روستاهای استان فارس

نویسنده:

(4 صفحه - از 24 تا 27)

کلید واژه های ماشینی : نان، پختن، روستاهای استان فارس، خمیر، پختن نان، گندم، روستاهای فارس نان پختن، زن، روستاهای فارس، زنان روستایی فارس خمیر

خلاصه ماشینی:

"وجه تسمیه ی توا to –a آنست که رکن اساسی این نان پخت را، تابه ی آهنی تشکیل می دهد (رجوع شود به طرح شماره ی یک)، که دایره ای شکل وبه قطر 35 تا 50 سانتیمتر محدب است و سطح مقعر آن، چهره بر آتش دارد و بر پشت محدب آن، نان می پزند. در پایان این مقال، این نکته نیز گفتنی است که این گونه نان، بر دو نوع است: 1 – از جهت کیفیت نانهایی که به هنگام پختن، هربار بین 4 تا 8 چونه ی نازک شده را روی تابه یا ساج می گذارند و می پزند، نان های عادی و معمولی است. اما، نانهای سفارشی و بهتر، نانهایی است که به هنگام پختن، هر بار بیش از 4 عدد از آنرا برروی تابه نمی گذارند و این سبب می شود که نان خوب مغز پخته گردد."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.