Skip to main content
فهرست مقالات

نگاهی به شیوه پختن نان، در روستاهای استان فارس

نویسنده:

(4 صفحه - از 24 تا 27)

کلید واژه های ماشینی : نان ،روستاهای ،پختن ،روستاهای استان فارس ،خمیر ،پختن نان ،گندم ،روستاهای فارس نان پختن ،زن ،روستاهای فارس ،زنان روستایی فارس خمیر ،توا ،آرد ،مراحل نان پختن ،تابه ،نان پختن ،تیر ،کلور ،ساقه‌ی گندم ،چوب ،روستاهای بخش مرودشت فارس ،نان پخت ،به‌هنگام نان پختن ،بخش کامفیروز ،نم زن ،نان توا ،سفره‌ی آردی ،بخش بیضاء ،طرح ،دست چپ

خلاصه ماشینی:

"وجه تسمیه ی توا to –a آنست که رکن اساسی این نان پخت را، تابه ی آهنی تشکیل می دهد (رجوع شود به طرح شماره ی یک)، که دایره ای شکل وبه قطر 35 تا 50 سانتیمتر محدب است و سطح مقعر آن، چهره بر آتش دارد و بر پشت محدب آن، نان می پزند. در پایان این مقال، این نکته نیز گفتنی است که این گونه نان، بر دو نوع است: 1 – از جهت کیفیت نانهایی که به هنگام پختن، هربار بین 4 تا 8 چونه ی نازک شده را روی تابه یا ساج می گذارند و می پزند، نان های عادی و معمولی است. اما، نانهای سفارشی و بهتر، نانهایی است که به هنگام پختن، هر بار بیش از 4 عدد از آنرا برروی تابه نمی گذارند و این سبب می شود که نان خوب مغز پخته گردد."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.