Skip to main content
فهرست مقالات

کشاورزی: تجارت جهانی چای

نویسنده:

(6 صفحه - از 40 تا 45)

کلید واژه های ماشینی : چای، صادرات، تخمیر، مالش، هند، چین، چای سبز، جهان، برگ چای، تولید چای

خلاصه ماشینی:

"برای بدست آوردن چای سبز،پس‌ از مرحله مالش فورا چای را خشک‌ می‌کنند یعنی از عمل تخمیر جلوگیری به‌ عمل می‌آورند و به این نوع چای،چای‌ نیمه تخمیری نیز می‌گویند که عطر و طعم‌ مطبوعی داشته ولی رنگ آن بسیار کم‌ است. T. C ) (به تصویر صفحه مراجعه شود) مراحل عمل‌آوری چای تولید چای و تبدیل برگ سبز به چای‌ خشک و آماده مصرف در صنعت‌ چایسازی شامل عملیات زیر می‌باشد: -پلاس( Withering ):در مرحله‌ پلاساندن برگ،فعل و انفعالات شیمیائی‌ آغاز می‌شود. شیوه‌ برگ یا مواد درون سلولی به این ترتیب‌ روی برگ قرار می‌گیرد و پس‌از تخمیر و خشک کردن در موقع طبخ چای محلول‌ می‌شود و به چای رنگ و طعم می‌دهد: چنانچه برگ خوب مالش نشده باشد شیره در سلولها مانده و هنگام طبخ چای‌ کم‌مایه و بی‌رنگ خواهد بود. برای این عمل چای خرد شده را مدتی در اطاقی که دارای حرارت 21 تا 26 درجه سانتی‌گراد و رطوبتی حدود 98 درصد است قرار می‌دهند تا دگرگونی‌های شیمیایی که در مرحله‌ مالش شروع شده بود در اطاق‌ تخمیر تکمیل شود. اگر چای خوب خشک شده باشد رنگ مشکی‌ یافته و در اثر کوچکترین فشاری‌ کاملا خرد می‌شود و هرگاه رطوبت چای‌ بیش از حد مجاز باشد برگ چای حالت‌ ارتجاعی بخود می‌گیرد و موجب می‌شود که عمل تخمیر پس‌از اتمام عملیات‌ خشک کردن نیز ادامه یافته و کیفیت چای‌ تنزل یابد،چای در این حالت مستعد کپک‌ زدن می‌باشد."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.