Skip to main content
فهرست مقالات

تولید فرآورده های غذایی «حلال» صنعتی روبه گسترش و تجارتی روبه توسعه

نویسنده:

(2 صفحه - از 45 تا 46)

کلید واژه های ماشینی : فرآورده‌های صنایع غذایی حلال، تولید فرآورده‌های صنایع غذایی، صنایع تولید فرآورده‌های صنایع غذایی، تولیدات فرآورده‌های غذائی، فرآورده‌های صنایع غذایی، صادرات، تولید، صادرات فرآورده‌های صنایع غذایی، مواد غذایی حلال، مواد غذایی حلال مصرف، سنگاپور، فرآورده صنایع غذائی ایالات، سال مجموع صادرات فرآورده‌های صنایع، دلار مواد غذایی حلال، غذایی حلال، تولید کنندگان فرآورده‌های صنایع غذائی، صنایع غذائی ایالات متحده، تولید مواد غذائی حلال، تولید مواد غذائی، بازرگانی، افزایش سطح درآمد مسلمانان منطقه، مصرف، بازار مواد غذائی کانادا، توسعه، تجارت تولیدات غذایی حلال، مصرف غذاهای حلال، ایالات متحده آمریکا، منطقه، توسعه تجارت فرآورده‌های غذائی، گسترش

خلاصه ماشینی: "امکانات همکاری‌ منطقه‌ای و بین المللی: بررسی جایگاه ژئواکونومیکز ایران در سطح منطقه حتی به گونه‌ای سطحی، کوتاه و گذرا نیز گویای این واقعیت است‌ که ایران در سطح منطقه در قیاس با سایر کشورها از موقعیتی غیرقابل سنجش‌ برخوردار است به بیانی می‌تواند به عنوان‌ دروازه ورود افزون بر کشورهای آسیای‌ میانه،دنیای اسلام تلقی شود-و این‌ گفتاریست که تحلیل آن زمان بیشتری‌ را طلب می‌کند-اما به نظر می‌رسد در مورد جایگاه ایران در میان کشورهای‌ پیشرفته صنعتی بویژه در زمینه تولید فرآورده‌های صنایع غذائی و بهرحال‌ برخوردار از تکنولوژیهای پیشرفته و مورد نیاز ضرورت نداشته باشد بیش از این‌ در این مختصر به گفتگو بپردازیم زیرا آنچه‌ مسلم است دراین فرآیند بازرگانان و صاحبان صنایع کشورهای پیشرفته‌ صنعتی می‌توانند بسادگی از توان بالقوه‌ خود و همتایان ایرانی خویش برای توسعه‌ و گسترش صنایع غذائی بویژه در تولید مواد غذائی‌"حلال‌"حتی با بهره‌گیری‌ از امکانات بالقوه کشورهای همسایه بهره‌ جسته و برای ورود به میدان فعالیتی جدید و بی‌اندازه سودآور سرمایه‌گذاری کنند."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.