Skip to main content
فهرست مقالات

ایرانگردی و جهانگردی: استان مازندران

معرف:

(3 صفحه - از 37 تا 39)

خلاصه ماشینی:

"تعداد قطعه طیور صنعتی و بومی و زنبور عسل استان عبارتند از:طیور گوشتی‌ 10070286 قطعه با تولید 55225 تن‌ گوشت سفید مرغ مادر 550000 قطعه‌ با تولید 972 تن گوشت سفید مرغ‌ تخمگذار 2283300 قطعه با تولید 1709 تن گوشت و 28153 تن تخم مرغ کندوی‌ مدرن 180880 کلنی با تولید 2020 تن‌ عسل کندوی بومی 2350 کلنی با تولید 9 تن عسل (به تصویر صفحه مراجعه شود) منابع فعلی تأمین علوفه و دام به نظر می‌رسد که استان مازندران‌ با سر سبزی و طراوت خاص خود از جهت‌ تأمین علوفه مشکلاتی ندارد اما واقعیت‌ این است که به علت پائین بودن ظرفیت‌ تولید علوفه در مراتع،عدم استفادهء کامل‌ از پس‌ماندهء زراعی و رطوبت بالا که عامل‌ محدودکننده‌ای برای خشک کردن علوفه‌ می‌باشد استان از حیث تأمین علوفه‌ با مشکل روبروست. درحال حاضر 448 مزرعهء پرورش‌ گرمابی با 2000 هکتار سطح مفید و تولید سالانه 3673 تن ماهی در استان فعالیت‌ دارد،این تعداد مربوط به ماهیان گرم آبی‌ است درحالی‌که برای ماهیان سرد آبی‌ «قزل آلا»نیز در استان 9 کارگاه با سطح‌ مفید 10480 متر مربع و تولید 97 تن‌ در سال فعالیت دارد. در سال 77-76 استحصال خاویار و گوشت‌ انواع ماهیان خاویاری و استخوانی به این‌ شرح بیش‌بینی می‌شود: خاویار و ماهیان خاویاری (به تصویر صفحه مراجعه شود) (به تصویر صفحه مراجعه شود) میدان ساعت ساری ماهیان استخوانی (به تصویر صفحه مراجعه شود) بخش صنعت مازندران با دارا بودن قابلیتهای بالقوه بالا متأسفانه در مدار رشد و توسعهء صنعتی قرار نگرفته است."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.