Skip to main content
فهرست مقالات

ویژگی های الگوی صحیح مصرف مواد خوراکی اساسی

اسفند 1377 - شماره 139 (4 صفحه - از 30 تا 33)

کلید واژه های ماشینی : الگوی صحیح مصرف مواد ،الگوی صحیح مصرف ،گوشت قرمز ،قندوشکر ،مواد غذایی ،الگوی مصرف در کشور ،گوشت مرغ ،مصرف سرانه ،کیلوگرم ،خانوارهای شهری ،خانوارهای روستایی ،خانوارهای شهری و روستایی ،غذایی ،مصرف نان ،مصرف گوشت مرغ ،فرآورده‌های شیر در سال ،مصرف گوشت ،مصرف شیر ،روستایی ،الگوی صحیح ،صحیح مصرف ،شهری ،مصرف مواد ،مصرف نان تأمین ،مصرف در کشور ،فرآورده‌های شیر ،سرانه مصرف ،برنج در ایران ،مصرف برنج ،قندوشکر در ایران

سالهاست که دربارهء ضرورت اصلاح الگوی مصرف در کشور برای مقابله با اسراف و تبذیر و ضایعات کالاها بحث و گفت‌وگو می‌شود.اما تاکنون دربارهء الگوی صحیح مصرف،ویژگی و مشخصات آن‌که بتواند سلامت جسم و روح‌ انسان‌ها را تأمین کند،کمتر صحبتی به میان آمده است.با وجود آنکه‌ رسانه‌های گروهی همواره بر این مهم تکیه کرده‌اند،لیکن به‌طور ریشه‌ای به‌ قضیه نپرداخته‌اند. در این گزارش تلاش می‌شود که میزان تولید،مصرف،ضایعات مواد غذایی اساسی به‌ویژه گندم و نان،برنج،گوشت قرمز،قندوشکر،مرغ و تخم‌مرغ،شیر و فرآورده‌های آن بپردازیم.

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.