Skip to main content
فهرست مقالات

فعالیتهای تکمیلی در آموزش علوم ابتدایی (آموزش علوم)

نویسنده:

(3 صفحه - از 35 تا 37)

کلید واژه های ماشینی : مزه ،فعالیت ،خوراکی ،آموزگار ،آموزش علوم ابتدایی آموزش علوم ،آموزگار خوب کتاب درسی ،فعالیتهای تکمیلی در آموزش علوم ،بو ،دانش‌آموزان ،آموزش علوم ابتدایی ،فعالیتهای یاددهی یادگیری ،دهان ،پرورش مهارت ،حس بویایی ،مزه خوراکیها ،پرتقال ،کلاس ،حس ،مواد آموزشی ،معلم ،پرورش مهارت ارتباط از راه ،شیرین ،آزمایش ،دهان آزمایش خوب جواب ،زبان مزه خوراکیها ،جواب ،هدف شناخت مزه خوراکیها ،کتاب درسی ،توجه به مزه خوراکی ،زبان

خلاصه ماشینی:

"(به تصویر صفحه مراجعه شود) درس دوم علوم پایهء اول‌ بوییدن و چشیدن‌1 فعالیت شماره 1 هدفها75 1-پرورش مهارت مشاهده از راه‌ چشیدن. فعالیتهای یاددهی یادگیری‌76 سه نفر از شاگردان را صدا کنید،هر کدام از آنان باید یکی از سه ظرف شکر، نمک یا آبغوره(یا آبلیمو)را بردارند و بعد از مزه کدرن،اعلام کنند که محتوای ظرف‌ چه مزه‌ای دارد. فعالیتهای یاددهی یادگیری‌78 از دانش‌آموزان بخواهید خوراکیهایی را که آورده‌اند،بو کنند و بگویند که هرکدام‌ چه مزه‌ای دارد!3ابتدا ممکن است آنان به‌ دلیل اشکال در شناخت معنی واژگان مزه‌4 و بو،اظهارنظرهایی بکنند که با توجه به‌ گفتگوهای معلم و شاگرد قابل اصلاج‌ است. بعد از گفتگوها و گرفتن جواب مورد انتظار،از آنان بخواهید که مقداری از خوراکیهای خود را در دهان بگذارند و بجوند و دربارهء مزهء آنها باهم بحث و گفتگو کنند. (2)-ممکن است دانش‌آموزان درضمن کار به‌ خواکیهایی برخورد کنند که مزه آنها چیزی بین شیرین‌ و ترش است یا..."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.