Skip to main content
فهرست مقالات

فعالیتهای تکمیلی در آموزش علوم ابتدایی (آموزش علوم)

نویسنده:

(3 صفحه - از 35 تا 37)

کلید واژه های ماشینی : مزه، فعالیت، خوراکی، آموزگار، آموزش علوم ابتدایی آموزش علوم، آموزگار خوب کتاب درسی، فعالیتهای تکمیلی در آموزش علوم، بو، دانش‌آموزان، آموزش علوم ابتدایی

خلاصه ماشینی:

"(به تصویر صفحه مراجعه شود) درس دوم علوم پایهء اول‌ بوییدن و چشیدن‌1 فعالیت شماره 1 هدفها75 1-پرورش مهارت مشاهده از راه‌ چشیدن. فعالیتهای یاددهی یادگیری‌76 سه نفر از شاگردان را صدا کنید،هر کدام از آنان باید یکی از سه ظرف شکر، نمک یا آبغوره(یا آبلیمو)را بردارند و بعد از مزه کدرن،اعلام کنند که محتوای ظرف‌ چه مزه‌ای دارد. فعالیتهای یاددهی یادگیری‌78 از دانش‌آموزان بخواهید خوراکیهایی را که آورده‌اند،بو کنند و بگویند که هرکدام‌ چه مزه‌ای دارد!3ابتدا ممکن است آنان به‌ دلیل اشکال در شناخت معنی واژگان مزه‌4 و بو،اظهارنظرهایی بکنند که با توجه به‌ گفتگوهای معلم و شاگرد قابل اصلاج‌ است. بعد از گفتگوها و گرفتن جواب مورد انتظار،از آنان بخواهید که مقداری از خوراکیهای خود را در دهان بگذارند و بجوند و دربارهء مزهء آنها باهم بحث و گفتگو کنند. (2)-ممکن است دانش‌آموزان درضمن کار به‌ خواکیهایی برخورد کنند که مزه آنها چیزی بین شیرین‌ و ترش است یا..."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.