Skip to main content
فهرست مقالات

بهداشت محیط (عواملی که سبب آلودگی آب می شوند به طور کلی معلول زندگی انسان، حیوانات و وجود صنایع است)

نویسنده:

(4 صفحه - از 72 تا 75)

کلید واژه های ماشینی : آب ،بهداشت محیط ،تصفیه ،میکروبها ،سبب آلودگی آب ،حرارت ،خواص ،مصرف ،آشامیدنی ،شیر ،میکروبهای بیماری‌زا ،کلی ،مدرسه ،آزمایش ،قطره ،آب آشامیدنی ،شیمیایی آب آشامیدنی ،خواص باکتریولوژیک ،مواد آلی ،درجه‌حرارت ،آب آشامیدنی در مدارس ،تصفیه آب به‌وسیله حرارت ،روش تصفیه آب در منازل ،حیوانات و وجود صنایع ،روشهای شیمیایی ،قطره آب ،برداشت آب ،تعیین جنس و خواص آب ،میکروبهای بیماری‌زا در حرارت ،مواد آلی و میکروبها

خلاصه ماشینی:

"بهداشت محیط(2) عواملی که سبب آلودگی آب می‌شوند،بطور کلی زندگی انسان،حیوانات و وجود صنایع است دکتر محمد یونسی (به تصویر صفحه مراجعه شود) آب اهمیت آب،نقش آن در تأمین سلامتی،تشویق به آشامیدن آب سالم،طرز تهیه و به دست آوردن آن از منابع مختلف و راههای تصفیهء آن،از مطالبی است که‌ باید مورد توجه باشد. اما به هر حال،آب،آشامیدنی معمولی و طبیعی انسان است و در مورد آن،باید نکات زیر را بدانیم: الف-خواص فیزیکی و شیمیایی آب آشامیدنی 1)باید برای مصرف مطبوع باشد و به سلامتی فرد آسیبی نرساند. ب-خواص باکتریولوژیک آب آشامیدنی باید عاری ازهر نوع میکروب بیماریزا باشد،ولی چون‌ تشخیص و کشف همه میکروبها در آب مشکل است،لذا به کشف و تشخیص‌ بعضی میکروبهای طبیعی روده مانند اشریشیاکلی،استرپتوکوکوس فکاسیل و کلوستریدیوم پرفرنژانس قناعت می‌کنند. در مورد آبهای سطحی و یا کم‌عمق نیز باید بسیار محتاط بود،زیرا چنین آبی ممکن است به وسیله فضولات انسان و حیوان‌ که در سطح زمین وجود دارد،آلوده شود. این نوع آب نیز مانند آبهای سطحی در معرض آلودگی قرار دارند و باید تصفیه شوند. بعضی از چشمه‌ها در زمینهای آهکی شکافدار قرار دارند و آب آنها را باید مانند آبهای سطحی،استریلیزه نمود،زیرا بعضی از آبهای زیرزمینی ممکن است‌ از نظر میکروبی خوب و مناسب باشند،ولی به علت تماس با بعضی از زمینها و ورود مواد کم و بیش نامطلوب در آنها،شبیه آب معدنی شوند. ذکر یک مطلب دیگر نیز ضروری است و آن،این که ماده آلی پس از تجزیه و اکسیده شدن،به میکروبها (به تصویر صفحه مراجعه شود) مجال زندگی نمی‌دهد،ولی در عوض سبب ازدیاد و تکثیر حیوانات عالیتر مانند سخت‌پوستان کوچک و ماهی‌ها می‌شود."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.