Skip to main content
فهرست مقالات

روش تدریس علوم تجربی در مدارسی که فاقد وسایل آزمایشگاهی هستند

کلید واژه های ماشینی : آزمایش ،آب ،محلول ،شیشه ،گوگرد ،اسید ،نمک ،آهن ،مسی ،لاستیکی ،مخلوط ،سرکه ،گاز ،سوزاندن ،خاک ،یخ ،ظرفهای ،آزمایش اثر اسید نیتریک سرد ،الکل ،سیم ،جوهر ،کبریت ،لولهء شیشه‌ای استفاده ،بخار ،شناسایی ،لولهء ،کاغذ ،بخار آب ،حل نمک در آب سرد ،رقیق

خلاصه ماشینی:

"ح-جدا کردن چند مخلوط از یکدیگر: 1-عمل بوجاری 2-پاک کردن لپه 3-خالص کردن عسل 4-گرفتن چربی از شیر 5-گرفتن کره از دوغ 6-گرفتن عطر از گلاب 7-گرفتن عرق بیدمشک 8-خالص کردن‌ خاک 9-خالص کردن سنگ‌معدنی 10-طلاگیری از خاک و شن 11-جدا کردن شوره و و نشا درازهم 12-جدا کردن نرمه آهن گوگرد 13-گرفتن نمک از آب دریا 14-غلیظ کردن‌ آب اکسیژنه 15-گرفتن آب لیمو 16-گرفتن سرشیر 17-گرفتن الکل 18-صاف‌ کردن جوشانده در منزل 19-گرفن بوی تخم‌مرغ شکسته در آب جوش 20-گرفتن ذرات آهن‌ از خاک شیشه. ط-اجسام متبلوربی شکل: 1-مقایسهء نبات و شکر و خاک قند 2-مقایسهء شیشه و کریستال 3-مقایسهء زاج سفید و گرد آن 4-مقایسهء زاج سبز و گرد آن و نتیجه‌گیری ی-چند آزمایش مربوط بسوختن: 1-سوختن زغال 2-سوختن گوگرد 3-سوختن کاغذ 4-سوزاندن نوار منیزیم‌ 5-وارد کردن نوار منیزیم در حال سوختن در بخار آب 6-سوزاندن اسانس پوست نارنگی‌ و پرتقال. ک-ترکیب موارد: 1-ترکیب گوگرد با آهن 2-ترکیب آلومینیوم با هوا 3-ترکیب آلومینیوم با گوگرد 4-ترکیب مس با هوا(بکمک شعله) ل-مقایسهء چند ترکیب: 1-مقایسهء میوه رسیده‌ونارسیده 2-مقایسهء تخم‌مرغ در حال نطفه و جوجه‌ای که از آن‌ بوجود می‌آید 3-تغییر پوست تخم‌مرغ در سرکه 4-کف کردن جوش‌شیرین در آب‌ لیمو 5-ریختن آب روی نمک میوه 6-مقایسهء جوش‌شیرین و جوش ترش و اثر آب‌ بر مخلوط آن دو 7-مشاهدهء اثر جوش‌شیرین بر گرد غوره 8-حل کردن استخوان ماهی در بخار سرکه. شناسایی چند جسم شیمیائی 1-شناسایی جوهر نمک با آمونیاک 2-شناسایی جوهر شوره با مس 3 جوهر گوگرد با آهک 4 شناسایی ید با روغن زیتون یا کرچک 5-شناسایی ید با تخم‌مرغ گندیده 6-شناسایی‌ ید با آب گندیده 7-با هیپوسولفیت یا مسولفیت 8-تشخیص نشاسته در شیر یا ماست یا کره‌ بوسیلهء محلول ید 9-تهیهء گلیسرین یده 10-از بین بردن رنگ محلول ید با دود کبریت سوخته‌ و هیپوسولفیت سدیم."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.