Skip to main content
فهرست مقالات

چشم دل و اهمیت آن از نظر آموزش و پرورش

نویسنده:

کلید واژه های ماشینی : لذت، آموزش و پرورش، غذا خوردن، ارزش، کودک، انسان، کیف، آموختنی، حالات خوشی غریزی بآنها دست، کسب لذت با درک ارزش، کیفیت، لذت غذا خوردن، لذت نتیجهء درک و ارزش، روحانی، کسب لذت، درک، تربیت، کیفیت غذای دلخواه خوردن، کسب لذات آموختنی، زیبایی، اندازه، همهء، کسب لذت مستلزم تشخیص ارزش، همهء حیوانات و انسانها، لذایذ، درک ارزش و آموختنیها، کارهای خوب آموختنی، حالت، ارزش و کسب لذت، حالت خوشی و کیف

خلاصه ماشینی: "یک شاخ گل برای یک کودک یا یک شخص بدوی یا یک کشاورز و بازارگان‌ و گلکار و گل‌فروش و عالم طبیعی و شاعر،یا هر انسان یا ذوقی،ارزشی یکسان‌ ندارد؛و بهمین طریق آنها هم یکسان از آن لذت نمی‌برند. و در همهء این مراحل و احوال حیوانات یا انسانهای پرورش‌ نیافته چون بکام خود برسند تمام حالات خوشی غریزی بآنها دست میدهند،جز آنکه لذت واقعی را درنمی‌یابند. غذای لذیذ را همهء حیوانات و انسانها دوست دارند و هنگام خوردن‌ از آن رضایت خاطر می‌یابند و شاداب و شکفته میشوند؛ولی لذت غذا خوردن از آن کسانی است که به کیفیت غذای دلخواه خوردن و جنبه‌های مختلف زیبایی‌ هم توجهی داشته باشند. این نتیجهء زحمت معلم و ثمرهء آموزش و پرورش صحیح است که انسان آموختار،این عالم ارزش و معنی و این‌ دنیای لذت و کیفیت روحانی را درمی‌یابد."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.