Skip to main content
فهرست مقالات

برف و شکر

نویسنده:

(4 صفحه - از 13 تا 16)

کلید واژه های ماشینی : دانه‌های، میکروسکپی، برف و شکر، عکس میکروسکپی از دانه‌های برف، ویلسون، میان ضلعهای ششگانه دانه برف، دانه‌های برف، نظم، دانه‌های بلورین، راه مطالعهء دانه‌های برف، خلقت، دانه‌های ریز شکر، مطالعه دانه‌های بلورین، دانه برف خطوط، شکل هندسی شش‌گوشه، زیبا، دانه‌های ریز و ظریف، دقت، شکل هندسی زیبائی، غذای جسمی، زندگی، شکلهای زیبا و هندسی، هزار عکس، میان اضلاع و زوایا، آسمان، کتاب، مطالعه، دانشمندان، منظمی، خطوط برجسته و شیارهای منظمی

خلاصه ماشینی: "باین ترتیب که در فراز تپه‌ای محل سایه و پناهگاهی ساخت و در داخل آن‌ یک دوربین عکاسی و میکروسکپ خود را بطوریکه بر پنجره مشرف بود نصب کرد؛ و با این تدبیر دانه‌های برف را مطالعه میکرد و در ضمن برای اینکه جزئیات‌ کوچکترین قسمتهای ساختمان ظریف«برف»معلوم شد عکسهای دقیقی از آن‌ میگرفت. ویلسون پس از مطالعات و تحقیقات فراوان بشرحی که گفته شد این حقیقت‌ را اعلام کرد که:«همهء دانه‌های برف با اینکه دارای شکل هندسی ششگوشه‌ است؛یکسان نیست بلکه دارای انواعی است،و هر نوعی دارای نقش زیبای‌ مخصوصی است. شکر خوشتر،یا آنکه شکر سازد؟ دانه‌های ریز شکر را نیز دانشمندان مورد دقت قرار داد و در زیر میکروسکپ‌ بمطالعه آن پرداخته‌اند و سرانجام باین نکته پی‌برده‌اند که دانه‌های شکر طبیعی‌ بطور کلی دارای شکل هندسی زیبائی است و آنها نیز هرچند متفاوت هستند ولی‌ دارای شکل مسدس هستند و از اضلاع منظمی بوجود آمده‌اند."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.