Skip to main content
فهرست مقالات

چند داروی مفید طبیعی

نویسنده:

(5 صفحه - از 70 تا 74)

کلید واژه های ماشینی : قند خون، فشار خون، میوه باعث افزایش قند خون، بتاکاروتن، پتاسیم، فیبر، بدن، بیماریهای قلبی، مقدار انسولین خون، ویتامین C

خلاصه ماشینی:

"بنابراین به جای این‌که برای جلوگیری از افزایش فشار خون، خود را از نعم محروم کنیم بهتر است‌به مقدار کافی میوه بخوریم، چون بسیاری از میوه‌ها منابع بسیار عالی پتاسیم هستند به‌طور مثال یک خربزه متوسط بیش از 1500 میلی‌گرم و سه عدد زردآلوی درشت در حدود 313 میلی‌گرم و یک عدد «موز» تقریبا 450 میلی‌گرم پتاسیم دارند و دیگر میوه‌ها نیز اغلب به حد کافی دارای پتاسیم هستند . قند خون میوه‌های تازه دارای قندهای طبیعی هستند و بخش عمده آنها قند میوه (فروکتوز) است و این قندها ایجاد نیرو می‌کنند، بدون اینکه قند خون را سریعا بالا ببرند در صورتیکه غذاهای دارای قند زیاد مانند مربا و شکر و غیره، میزان قند خون را به سرعت‌بالا می‌برند و این خود مشکلاتی برای بیماران دیابتی ایجاد می‌کند و افزون بر آن باعث افزایش سریع «انسولین‌» در خون می‌گردد که این خود نیز ممکن است‌به مرور زمان باعث ناراحتیهائی شود . جذب گلوکز اگر کنترل نشود و به‌طور غیر متعادل وارد جریان خون گردد، مقدار انسولین خون نیز به همان ترتیب بالا می‌رود و این خود باعث ایجاد مشکلاتی برای بدن می‌گردد ."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.