خلاصه ماشینی:
"در سال 1995 میزان اشتغال در بخش صنایع غذایی اتحادیه اروپا در کل 3/2 میلیون نفر بود و اشتغال در زیر گروههای نانوایی، قصابی و مواد لبنی درصدر قرار داشتند،واقعیتی که در بخش مواد غذایی و آشامیدنی ایالات متحده آمریکا و ژاپن نیز در همین سال به ترتیب 5/1 میلیون و 2/1 میلیون نفر بوده است.
-مواد غذایی تازه،مشاغل بیشتر توسعه تکنولوژی مواد غذایی شامل BIOTECHNOLOGY و خواص شیمیایی مواد غذایی که در گزارش آمده،باعث ایجاد مشاغل تازهای در حوزه تحقیقات و توسعه شده است و افزایش فروش محصولات تازه با ارزش افزوده بیشتر،احتمالا باید فرصتهای شغلی بیشتری را به وجود بیاورد.
در آخر گزارش ILO به این نکته مهم نیز اشاره شده است که در بسیاری از کشورهای صنعتی و در حال توسعه،در آمد زنانی که بهطور دستی یا غیر دستی در صنایع غذایی و آشامیدنی اشتغال دارند، کمتر از مردان هم ردیف خود میباشد."