Skip to main content
فهرست مقالات

ارتباط غذا با سرطان

نویسنده:

(5 صفحه - از 70 تا 74)

کلید واژه های ماشینی : سرطان ،سرطان پستان ،ارتباط غذا با سرطان ،سیگار ،سرطان کولون ،ایجاد سرطان پستان مؤثر ،ریه ،رنگ ،سرطان ریه ،بیماری ،ایجاد سرطان پستان اثر ،روغن ،چربی ،مطالعه اثر روغن ماهی بیش ،میوه و سبزی ،روده ،کلم ،بتاکاروتن ،جلوگیری از سرطان ،پژوهش ،جلوگیری از سرطان کولون ،ایجاد سرطان کولون ،جلوگیری از سرطان ریه ،ضد سرطان ،بدن ،اثر مواد غذایی ،یاخته‌های بدن جلوگیری ،نارنجی ،پژوهشگران ،ماهی

خلاصه ماشینی:

"در پژوهش دیگر به این نتیجه رسیدند که روغن امگا3 از رشد سرطان پستان و انتشار آن به دیگر جاهای بدن خرگوش کاسته است‌یعنی اینکه روند بیماری را کند کرده است . تا این اواخر در مورد اثر غذا در جلوگیری از سرطان ریه آگاهیهای کمی وجود داشت ولی اکنون معلوم شده است که ویتامین‌های C و E اثر محافظ در جلوگیری از خراب‌شدن یاخته‌های ریه که در اثر عوامل اکسیدکننده آلودگی هوا ایجاد می‌شوند، دارد و نیز ویتامین Aو مواد پیشتاز مربوط به آن نظیر «بتاکاروتن‌» اثر محافظتی بر سلولهای ریه دارد . بنابراین کسانی که با خوردن سبزی‌های دارای برگ سبز و میوه‌ها و هویج و غیره می‌توانند به مقدار کافی این ویتامین‌ها را وارد بدن خود نمایند، تا حدودی از سرطان دهان و گلو در امان می‌مانند ."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.