Skip to main content
فهرست مقالات

ارتباط غذا با سرطان

نویسنده:

(5 صفحه - از 70 تا 74)

کلید واژه های ماشینی : سرطان، سرطان پستان، ارتباط غذا با سرطان، سیگار، سرطان کولون، ایجاد سرطان پستان مؤثر، ریه، رنگ، سرطان ریه، بیماری

خلاصه ماشینی:

"در پژوهش دیگر به این نتیجه رسیدند که روغن امگا3 از رشد سرطان پستان و انتشار آن به دیگر جاهای بدن خرگوش کاسته است‌یعنی اینکه روند بیماری را کند کرده است . تا این اواخر در مورد اثر غذا در جلوگیری از سرطان ریه آگاهیهای کمی وجود داشت ولی اکنون معلوم شده است که ویتامین‌های C و E اثر محافظ در جلوگیری از خراب‌شدن یاخته‌های ریه که در اثر عوامل اکسیدکننده آلودگی هوا ایجاد می‌شوند، دارد و نیز ویتامین Aو مواد پیشتاز مربوط به آن نظیر «بتاکاروتن‌» اثر محافظتی بر سلولهای ریه دارد . بنابراین کسانی که با خوردن سبزی‌های دارای برگ سبز و میوه‌ها و هویج و غیره می‌توانند به مقدار کافی این ویتامین‌ها را وارد بدن خود نمایند، تا حدودی از سرطان دهان و گلو در امان می‌مانند ."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.