خلاصه ماشینی:
"com *عنوان کتاب:مرجع کامل فرآوردهای سویایی *مؤلف: Nazlin Imran-William Shurt LeftAkiko Aoyagi *مترجم:عفت جعفری *ناشر:آوای قلم *1500 نسخه این روزها افرادی که پیگیر اخبار پزشکی و سلامتاند مدام توصیهها و گزارشهایی را دربارهی فواید سویا میشنوند یا میخوانند.
این گیاه که خاستگاه آن شرق آسیاست،امروزه در بسیاری از کشورهای جهان کشت میشود و صنعت فرآوری آن در حال گسترش و نوآوری است.
در کشور،برنامهریزی برای حرکت به سوی خودکفایی دانههای روغنی انجام شده و در این راستا سطح زیر کشت و تکنولوژی فرآوری سویا رو به رشد است و باید منتظر نتایج آن بود.
باید به خاطر سپرد که رشد افنجاری فناوی سویا و گسترش سطح زیر کشت و افزایش تولید و مصرف آن مضراتی را نیز در پی داشته که از آن جمله میتوان به از بین بردن جنگلهای بارانی در کشورهای مناطق حاره جهت کشت سویا اشاره کرد."