Skip to main content
فهرست مقالات

قرآن و علوم پزشکی

نویسنده:

(5 صفحه - از 27 تا 31)

کلید واژه های ماشینی : گوشت خوک، قرآن، ممنوعیت خوردن گوشت خوک، ممنوعیت خوردن گوشت مردار، قرآن و علوم پزشکی، بیماری، انسان، بدن، ممنوعیت اسراف در غذا خوردن، نوشیدن مشروبات الکلی

خلاصه ماشینی:

"حدود 750 آیه به خداشناسی از راه علوم طبیعی مربوط می‌شود و در کنار این دعوت عمومی به دانش، انسان را به شاخه‌های علوم پزشکی متمایل می‌کند؛آن جا که می‌فرماید: «فلینظر الانسان مم خلق»:پس انسان بنگرد که از چه چیزی خلق شده است. به نظر متخصصان علوم پزشکی، خون پس از مرگ‌ [به تصویر صفحه مراجعه شود] جانور با توجه به ترکیبات آن(به رغم این که قبل از مرگ بهترین وسیله دفاع از بدن بود)، به محل مناسبی برای رشد میکروب‌ها تبدیل خواهد شد. اما در ذبح شرعی، (سر بریدن حیوان)بریده شدن وریدها و شریان‌های بزرگ گردن باعث خروج تمام خون بدن حیوان خواهد شد و دست و پا زدن حیوان ذبح شده نیز به این امر کمک خواهد کرد. علاوه بر این ضررهای روانی و اخلاقی که از خوردن گوشت خوک حاصل می‌شود، دو دسته بیماری را سبب می‌شود: الف)بیماری‌هایی که از جمله عوامل ابتلا به آن‌ها گوشت خوک است؛مانند: 1. 4. تصلب شرائین:میزان چربی و اسید اوریک در گوشت خوک بسیار زیاد است و خوردن آن، نقش مهمی در تصلب شرائین در انسان دارد. کرم کدو:طول کرم کدو 2 تا 3 سانتی متر است و در عضلات و مغز خوک وجود دارد که انسان با خوردن گوشت و یا مغز خوک به آن مبتلا می‌شود. این کرم از طریق خوردن گوشت خام یا نیم‌پز وارد بدن می‌شود و ضمن ایجاد جوش‌های پوستی، در عضلات انسان تخم گذاری می‌کند که باعث درد شدید عضلات، سختی تنفس، ناتوانی هنگام سخن گفتن و جویدن، و گاهی فلج عضلات تنفسی می‌شود."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.