خلاصه ماشینی:
"موضوع:سلامتی-تأثیر تغذیه،خشکبار-تغذیه مؤلف:واحد تحقیق و توسعهی شرکت خشکپاک سپیدگل ناشر:اتا 98 صفحه-12000 ریال-چاپ 2-2500 نسخه شابک:8-24-5526-964 تاریخ نشر:اردیبهشت 1386 (به تصویر صفحه مراجعه شود) تحقیقات پزشکی و تغذیهای نشان میدهد که بسیاری از بیماریها،ناشی از تغذیهی ناسالماند و با اعمال روشهای صحیح و متوارن تغذیهای،میتوان ضمن پیشگیری از بیماریها،به سطح مطلوبی از سلامت جسمی و روانی رسید.
«تغذیهی مناسب خود و فرزندانمان را جدی بگیریم!» کتابی از انتشارات اتا برای شرکت خشکپاک سپیدگل- تولیدکنندهی سبزیجات و میوههای خشک-است.
مدیر انتشارات اتا در سرآغاز،کتاب را«منبعی مناسب جهت استفادهی خانوادهها در راستای انتخاب صحیح تنقلات مفید برای فرزندان»معرفی کرده است و بلافاصله اضافه میکند«این کتاب میتواند به عنوان مرجعی مناسب و مقدماتی مورد استفادهی دانشجویان و کارشناسان صنایع غذایی قرار گیرد»به نظر میرسد پیگیری موازی و همزمان این دو هدف محقق نشده است؛چرا که برای دانشجو یا کارشناس صنایع غذایی،استفاده از یک یا دو مورد از منابع اصلی با مبانی علمی سازگارتر است."