Skip to main content
فهرست مقالات

بررسی مفهوم سردی و گرمی در میان گروهی از زنان شهر شیراز

نویسنده:

ISC (26 صفحه - از 75 تا 100)

کلید واژه های ماشینی : مزاج ،طب ،پزشکی ،سردی و گرمی ،بیماریهای ،مزاج غذاها و مواد خوراکی ،خوراکی ،درمان ،طب سنتی ،مزاج سرد ،علائم ،دارو ،مزاج سرد و گرم ،مواد خوراکی ،مزاج معتدل ،توصیه‌های ،اختلال ،طب جدید ،مزاجهای نامعتدل سرد و گرم ،مفهوم سردی و گرمی ،کیفیات ،اعتقاد ،ابو علی سینا ،ماده ،پرهیز ،مزاجهای نامعتدل ،درمان بیماری ،مواد خوراکی در حد قابل‌توجهی ،مزاج گرم ،توصیه‌های طب سنتی

خلاصه ماشینی:

"خلاصه بمنظور آگاهی از میزان عقیده‌مندی به مزاج، علائم و نشانه‌های منسوب به دو مزاج سرد و گرم، ارتباط مزاج با برخی از بیماریهای رایج پزشکی، مشخص نمودن مزاج غذاها و مواد خوراکی، و مقایسه آن با نظرات موجود در متون طب سنتی پرسشنامه‌ای شامل بر 21 سئوال در مورد 84 ماده خوراکی تهیه و از زنانی که همراه بیماران به درمانگاههای دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز مراجعه کرده بود خواسته شد که نسبت به تکمیل آن اقدام نمایند. در سئوال از این که به چه علت بعضی از غذاها گرم و بعضی دیگر سردند اکثر آزمودنی‌ها با تکیه بر بروز علائمی که در خود آنها و یا دیگران بوجود می‌آید حد اقل به یکی از موارد زیر اشاره نموده‌اند: به تصویر صفحه مراجعه شود در مورد این که آیا پختن یک ماده در ماهیت سردی و گرمی آن موثر است و آیا تغییر فصل بر مزاج تاثیر می‌گذارد اظهار نظرهای متنوعی شده که در جدول شماره چهار ارائه شده است. به تصویر صفحه مراجعه شود به تصویر صفحه مراجعه شود به تصویر صفحه مراجعه شود به تصویر صفحه مراجعه شود بحث و نتیجه‌گیری نتایج بدست آمده نشان از آن دارند که درصد قابل توجهی از زنان شیراز با مفهوم سردی و گرمی آشنایند و ضمن توجیه اختلالات جسمی و در مواردی روحی خود در رابطه با مزاج سرد یا گرم و واکنش به غذا سعی می‌کنند تا حالات بوجود آمده را با پرهیز از غذاهای مورد نظر و یا بکار بردن شربتها و یا گیاهان سنتی برطرف نمایند."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.