Skip to main content
فهرست مقالات

بررسی فرهنگ و سواد تغذیه ای زنان در شهر شیراز

نویسنده: ؛ ؛

بهار 1380 - شماره 32 علمی-پژوهشی (24 صفحه - از 75 تا 98)

کلیدواژه ها : توسعه ،فرهنگ تغذیه ،سواد تغذیه‌ای ،شیوه مصرف

کلید واژه های ماشینی : مواد غذایی ،سواد تغذیه‌ای ،سواد تغذیه‌ای زنان ،غذایی ،سوء تغذیه ،مصرف مواد غذایی ،تغذیه‌ای ،شیوه‌های مصرف مواد غذایی ،استفاده از مواد غذایی ،تهیه مواد غذایی ،فرهنگ و سواد تغذیه‌ای ،عامل در تهیه مواد ،درصد از خانوارها ،کیفیت مواد غذایی ،غذایی خانوار ،تغذیه خانوار ،شهری ،سبد غذایی خانوار ،شیوه مصرف ،روستایی ،نقاط شهری و روستایی ،درآمد خانوار ،مواد غذایی خانوار ،امنیت غذایی ،تهیه مواد ،نقاط شهری ،نحوه استفاده از مواد ،میلی‌گرم ،مصرف مواد ،انتخاب مواد غذایی

در این پژوهش«فرهنگ و سواد تغذیه‌ای زنان در شهر شیراز»بررسی شده است.برای انجام این تحقیق، 499 زن در سنین بالاتر از 15 سال با روش نمونه‌گیری طبقه‌بندی تصادفی انتخابی گردیدند.با توجه به اینکه زنان بعنوان مهمترین عامل در تهیه مواد غذایی و مشخص کردن سبد غذایی خانوار بمشار می‌آیند، بهمین جهت آگاهی آنها از کیفیت مواد غذایی و تأثیر آن بر سلامت و تأمین نیازهای بدن و نیز باورهای آنها در مورد نحوه استفاده از مواد غذایی، شیوه تهیه و نگهداری آنها، نقش عمده‌ای را در تغذیه خانوار ایفا می‌کند.یافته‌ها نشان می‌دهد که با وجود آگاهی تعدادی از زنان از بهترین شیوه‌های مصرف مواد غذایی، باز هم استفاده از شیوه‌های مطلوب، چندان متداول نیست.بطور کلی، در انتخاب مواد غذایی، بیشتر از این که نیاز اعضای خانوار در نظر گرفته شود، در دسترس بودن مواد و ذائقه اعضای خانوار ملاک قرار می‌گیرد.

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.