Skip to main content
فهرست مقالات

تری گلیسیرید

نویسنده:

(5 صفحه - از 60 تا 64)

کلید واژه های ماشینی : اسیدهای چرب، کلسترول، اسیدهای چرب امگا، امگا، مصرف، کالری، تری‌گلیسیرید، روغن ماهی میزان تری‌گلیسیرید، لوبیا، خوردن روغن ماهی و امگا

خلاصه ماشینی:

"چربی‌هایاشباع نشده از نوع: (aetanrtasueyloP) تقریبا بهطورکلی از گیاهان و ماهی‌هائی به دستمی‌آیند که در چند نقطه از زنجیره ترکیبآنها ایدروژن وجود ندارد و این نقاط ضعفزنجیره باعث شکنندگی زیاد اینروغن‌هاست و برای این است که اینروغن‌ها زود خراب می‌شوند. را چربی‌های اشباع شدهزیان آورند؟ توصیف کامل این مطلب از نظر علمیکمی پیچیده است ولی به‌طور ساده اینکه چربی اشباع شده باعث افزایشکلسترول کم‌چگالی D یعنیکلسترول بد(ذرات چربی که با پروتئینمخلوط می‌شوند)می‌گردد. این اسیدهای چرب غالبا در روغنماهی(چه روغن تنه و چه کبد ماهی)وجود دارند ولی در بعضی از روغن‌هاینباتی نیز یافت می‌شوند و این مطلب دردهه گذشته کشف گردید و اهمیت آنها درسه سال اخیر ثابت شده است. از نظر شیمیائی اسیدهای چرب امگا 3اغلب مانند چربی‌های غیر اشباع نشده از&%41010IMDG410G% نوع: (detarutanuyloO) هستند وتنها فرقی که دارند در زنجیر کربن درمحل پیوندهای دوتائی است. بنابراینخوردن این مواد در بیماران قلبی بلا مانعاست ولی از آنجائی که در روغن ماهیمقداری کلسترول وجود دارد،بنابرناسراف در خوردن روغن ماهی و امگا 3ممکن است برای بیماران قلبی زیان‌آورباشد."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.