Skip to main content
فهرست مقالات

سکته مغزی (3)

نویسنده:

(4 صفحه - از 70 تا 73)

کلید واژه های ماشینی : پتاسیم ،مغزی ،سکته مغزی ،فشار خون ،سدیم ،سکتهء مغزی ،جلوگیری از سکته مغزی ،نمک ،مقدار پتاسیم در مواد غذائی ،تعادل سدیم و پتاسیم ،یاخته ،عامل افزایش‌دهندهء فشار خون سدیم ،جلوگیری ،بیماریهای ،ایجاد سکتهء مغزی مؤثر ،پتاسیم مواد غذائی ،مقدار کافی پتاسیم ،جریان خون ،جریان خون مغز ،تعادل ،فشار خون بالا ،سرخرگها ،قلب ،مواد غذائی ،سرطان ،میوه‌ها و سبزی‌ها ،سکتهء مغزی منجربه مرگ ،مرگ ،پتاسیم به مواد غذائی ،جلوگیری از سکتهء مغزی

خلاصه ماشینی:

"فرض‌ کنید کسی که به عللی تنفس وی قطع شده است و تنفس مصنوعی دهان بدهان‌ بوی داده می‌شود تا مادامی که کمک‌ پزشکی نرسد حیات وی بسته به تنفس‌ مصنوعی دهان به دهان است و عین همان‌ جریان در همکاری قبل و مغز وجود دارد چه خونی که از قلب خارج می‌شود 25 درصد آن به مغز می‌رسد و بقیه به سایر اندامهای دیگر بدن و این جریان خون باید دائمی و لاینقطع باشد یعنی آنی قطع‌ نگردد تا مغز بتواند کار خود را بدرستی‌ انجام دهد اگر این جریان خون مغز خواه‌ به سبب گرفتگی رگها دراثر لختهء خون‌ و خواه به‌علت پاره شدن آنها کم گردد یا خته‌های مغزی از منبع انرژی محروم می‌ مانند و شروع به مردن می‌کنند و این امر اساس نکتهء مغزی است. اتمهای سدیم و پتاسیم هرکدام‌ دارای بار الکتریکی هستند که وصل به‌ آنهاست اگر سدیم زیاد باشد و پتاسیم به‌ حد کافی دریاخته‌هائی که آن سرخرگها را احاطه می‌کنند نباشد عدم تعادل‌ الکتریکی برقرار می‌شود و باعث می‌شود که سرخرگها به سختی منقبض شوند که‌ نتیجه آن ممکن است سبب افزایش فشار خون فشار بر دیوارهء سرخ‌رگها باشد واحتمالا باعث کمی جریان خون در بعضی از سرخرگها گردد این امر یعنی کند شدن جریان خون به ایجاد لخته کمک می‌ کند."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.