Skip to main content
فهرست مقالات

قوانین آسمانی در مقابل مقررات کنونی بشر در باب تغذیه

نویسنده:

(10 صفحه - از 66 تا 75)

کلید واژه های ماشینی : تغذیه ،مواد غذائی ،گیاه ،مصرف ،میکروبهای ،نباتی ،کودهای شیمیائی ،علوفه ،آلودگی ،مواد نباتی ،چربی ،انسان ،مقررات کنونی بشر ،بشر در باب تغذیه ،مواد شیمیائی ،ارزش مواد غذائی ،محصولات ،محصولات نباتی تغذیه ،مواد غذائی حیوانی ،مردم ،تغذیه مواد حیوانی ،مواد غذائی نباتی ،گوشت حیوانات ،مواد شیمیائی خطرناک استفاده ،آلوده ،مواد غذائی انسان ،موادی در مواد نباتی ،چربی گوشت حیوانات ،غذای انسان ،مواد نباتی و گیاهی

خلاصه ماشینی:

"در گذشته که سرعت کشتی‌ها بسیار کند بود،ماهها طول می‌کشید تا از بندری به بندر دیگر برسند اغلب مسافرین کشتی دچار ضایعات‌ پوستی می‌شدند که به محض رسیدن به خشکی و خوردن میوه‌جات و سبزیجات تازه‌ بیماری پوستی برطرف می‌شد و به این ترتیب متوجه شدند موادی در مواد نباتی تازه‌ موجود است که با کهنه شدن،آن مواد از بین می‌رود مخصوصا ویتامین ث،به علاوه‌ مواد نباتی باید کاملا رسیده باشند و رسیدگی مواد نباتی یکی از شرائط مهم غذائی‌ است زیرا نه فقط مواد غذائی نباتی رسیده از حداکثر مواد غذائی برخوردارند،بلکه‌ سمیت آنها به حداقل می‌رسد که البته برزگران هنگام رسیدن محصول را به خوبی‌ می‌دانند،اما متأسفانه برای کسب درآمد بیشتر و پاره‌ای از اشکالات حمل‌ونقل، میوه‌جات و محصولات را قبل از رسیدن کنده روانه بازار می‌نمایند در حالی که پاره‌ای از آنها به صورت نارس دارای اسیدیته زیادی بوده اطفال به آنها حساس‌تر بوده از مصرف‌ آنها دچار جوشهای بدن و صورت می‌شوند و پاره‌ای دیگر نظیر خانواده بادمجانیان از قبیل سیب‌زمینی،گوجه‌فرهنگی،بامجان در صورت کال بودن دارای ماده سمی سولائین‌ می‌باشند و(سوره انعام آیه 99)اشاره به رسیدگی محصولات کرده چنانچه برزگران‌ به آن توجه نمی‌کنند و بر خریداران است تا از خرید و مصرف سیب‌زمینی سبز و گوجه‌ فرهنگی کال و بامجان بنفش کمرنگ خودداری کنند به علاوه چون بسیاری از میوه‌جات‌ با وجود کال کنده شدن در طول راه می‌رسند بهترین سیاست استفاده از میوه‌جات فصل‌ در محل کشت می‌باشد و از خرید و مصرف میوه‌های نقاط دوردست باید خودداری کرد زیرا بازار امروز جهان به وسائل مصنوعی و شیمیائی و داروئی زیادی متوسل می‌گردند تا میوه‌جات ظاهرا بسان شایسته‌ای به دست خریداران برسند در حالی که اکثریت قریب‌ به اتفاق میوه‌ها از حیث مواد غذائی ناقص و برعکس حاوی مواد شیمیائی مضری‌ می‌باشند که یا برای رسیدن آنها مصرف شده و یا برای جلوگیری از فساد آنها در طول راه‌ بکار برده شده‌اند."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.