Skip to main content
فهرست مقالات

اثر غذا بر فشار خون

نویسنده:

(5 صفحه - از 69 تا 73)

کلید واژه های ماشینی : فشار خون، اثر غذا بر فشار خون، پتاسیم، کلسیم، سدیم، شیر، فشار خون موثر، نمک طعام، فیبر، چربیهای اشباع

خلاصه ماشینی: "در بین فنلاندیها که چربی اشباع‌ شده زیادتر از مردم کشورهای دیگر مورد آزمایش می‌خورند فشار خون نیز زیادتر است گروهی از فنلاندیهای 40 تا 50 ساله‌ را تحت رژیم چربی اشباع نشده‌3زیاد و چربی اشباع شده کم قرار دادند و با وجود اینکه مقدار نمک طعام آنان را کم نکردند مشاهده نمودند که فشار خونشان بطور چشم‌ گیر پائین آمد اما وقتی که از نو غذای عادی‌ خودشان را خوردند فشار خونشان نیز به‌ حالت پیش از آزمایش برگشت‌4رمز این‌ مسئله در چیست هنوز روشن نشده است ولی‌ پژوهشگران بر این باورند که علت پائین‌ آمدن فشار خون بوسیله چربیهای اشباع‌ نشده نیست وقتی که آنها در بدن متابولیزه‌ می‌شوند ماده‌ای تولید می‌کنند که برای تهیه‌ پروستاگلدندین‌ها5که موادی هستند به‌ خارج شدن نمک و آب از کلیه‌های کمک‌ می‌کنند اساسی است."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.