Skip to main content
فهرست مقالات

آلرژی یا حساسیت به بعضی از غذاها (3)

نویسنده:

(8 صفحه - از 67 تا 74)

کلید واژه های ماشینی : آلرژی ،حساسیت ،حساس ،لاکتوز ،قند ،شیر ،روده ،فروکتوز ،آلرژی غذائی ،عوارض ،مواد غذائی ،آنزیم ،عدم تحمل ،افراد باعث آلرژی غذائی ،عدم تحمل به غذا ،اثر حساسیت به مواد غذائی ،نشانه آلرژی غذائی ،ناراحتی ،علائم ،مواد غذائی حساس ،آب ،غذائی عدم تحمل ،قند شیر ،مواد غذائی حساسیت ،مصرف ،حساسیت و عدم تحمل ،مواد قندی ،مقدار کم شیر ایجاد ناراحتی ،غذاها ( ،آلرژی غذائی ممکن

خلاصه ماشینی:

"شگفت‌آور اینکه دستگاه ایمنی که موظف به حفظ بدن از مواد زیان‌آور است، خود باعث این آثار و علائم می‌گردد «هیستامین» (1) و دیگر مواد شیمیائی از یاخته‌هائی که «ماست‌سل» (2) نامیده می‌شوند، آزاد می‌گردند و برخی از علائم آلرژی را ایجاد می‌نمایند آلرژی غذائی ممکن است برای نخستین بار در زمان بلوغ ظاهر شود. اما دانستن اینکه واقعا شما به غذائی آلرژی دارید یا عدم تحمل، آسان نیست و مشکل وقتی بیشتر می‌شود که انسان نتواند دریابد بین غذاهائی که مصرف می‌کند، کدام‌یک باعث آلرژی می‌شود؟ چه انسان در هر وعده چندین نوع غذا مصرف می‌کند به طوری که حتی صبحانه ساده از چندین غذا تشکیل می‌شود مانند نان، شیر، پنیر و غیره، البته این نمی‌تواند باعث ناامیدی شود چه هر مشکلی راه حلی دارد. 7 - آیا پس از خوردن بعضی غذاها در پوست شما جوش‌هائی ظاهر می‌شوند؟ کهیر یا جوش‌های پوستی، در اثر حساسیت به بعضی غذاها شایع است ولی این را هم بدانیم که این عوارض پوستی غیر از آلرژی غذائی، به سبب عوامل متعدد دیگری نیز به وجود می‌آیند درحالی که آلرژیهای غذائی، غالبا باعث کهیر حاد می‌شوند و به ندرت کهیر مزمن ایجاد می‌نمایند. اگر فکر می‌کنید بدن شما ممکن است به بعضی از غذاها حساسیت نشان بدهد، باید به تدریج به مقدار آنها بیفزائید مثلا در عرض یک هفته به تدریج مقدار مصرف آن غذا را زیاد نمائیدواگر بازهم دچار ناراحتی شدید، باید آن غذا را محدود نمائید و در صورت امکان از دستور غذائی حذف نمائید. در مورد عدم تحمل به بعضی از مواد غذائی نکاتی را یادآوری می‌کنیم: شیر: به طوری که ذکر شد، شیر و فرآورده‌های شیری دارای قندی هستند به نام «لاکتوز» (2) که برای بسیاری از مردم گواردن آن سخت است."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.