Skip to main content
فهرست مقالات

اهمیت فوق العاده فیبر در مواد غذائی

نویسنده:

(6 صفحه - از 67 تا 72)

کلید واژه های ماشینی : فیبر ،فیبر در مواد غذائی ،روده ،بیماری ،قند ،صفرا ،انسولین ،معده ،العادهء فیبر در مواد غذائی ،سیب ،مواد قندی وارد بدن ،غذای کم فیبر ،سنگ صفرا ،مقدار فیبر و مواد دفعی ،مقدار فیبر غذا کم ،بدن ،جذب ،فتق دیافراگم ،مقدار قند و انسولین خون ،دیافراگم و سنگ کیسهء صفرا ،مقدار قند خون ،مواد دفعی بعلت جذب آب ،جدار ،نتیجه مقدار ترشح انسولین ،ناراحتی ،بیماری قند ،کمبود فیبر باعث ناراحتی ،مواد کم فیبر ،فیبری مواد غذائی ،مقدار قند خون به‌آن حد

خلاصه ماشینی:

"اگر شکر هم در مواد غذائی باشد بیشتر باعث چاقی خواهد گشت مثلا اگر یک‌ لیوان شربت که فقط 40 گرم شکر باشد با یک جرعه خورده شود جای غذا را هم‌ نمی‌گیرد در صورتیکه اگر با غذای طبیعی به اندازهء 40 گرم مواد قندی وارد بدن بکنیم‌ باید چهار عدد سیب متوسط بخوریم و این مقدار میوه خود جای غذا را می‌گیرد و در نتیجه از مواد غذائی دیگر کمتر صرف می‌شود. ناراحتی‌ بیشتر وقتی ایجاد می‌شود که غذای کم فیبر وارد معده گردد چه ممکن است به مروز زمان‌ باعث زخم معده شود،اگر عده‌ای از افراد داوطلب نان کامل(سبوس‌دار)و عده‌ای نان‌ سفید(بدون سبوس)بخورند و مدت عبور غذای آنان از معده به روده اندازه گرفته‌ شود مشاهده خواهد شد که غذای کم فیبر خیلی زود از معده به روده وارد خواهد شد تا غذای نوع دیگر در اینصورت مقدار زیادی آسید معده در مدت کوتاه وارد دوازدهه(اولین‌ بخش رودهء باریک)می‌شود که این آسید بمرور زمان باعث زخم اثنی عشر خواهد شد در صورتیکه غذای نان کامل که دارای فیبر است بمدت طولانی‌تری در معده می‌ماند و به‌ تدریج وارد دوازدهه می‌شود لذا زخم معده پیش نخواهد آمد."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.