Skip to main content
فهرست مقالات

آنژین صدری و انفارکتوس (سکته قلبی) (4)

نویسنده:

(7 صفحه - از 67 تا 73)

کلید واژه های ماشینی : تری ،قلبی ،روغن ،پتاسیم ،سکته قلبی ،کلسترل ،فشار خون ،چربی ،استرس ،سیگار ،سدیم ،کلسترل خون ،تری گلیسیریدهای خون ،مقدار کلسترل و تری گلیسیرید ،ماهی ،کلسترل و تری گلیسیرید خون ،استرس باعث افزایش کلسترل ،گوشت و روغن ماهی ،وزن ،ماهی مقدار کمتری روغن ،میزان کلسترل خون ،پرهیز ،میزان بخش مفید کلسترل ،کینه ،حملات قلبی ،مقدار کلسترل خون ،افزایش فشار خون ،فشار خون و حملات قلبی ،روغن ماهی کلسترول خون ،فشار خون اضافی کم

خلاصه ماشینی:

"دوم آنکه روغن بسیاری از ماهیها دارای مقداری زیاد اسیدهای چرب‌ (امگا 3)هستند که تری گلیسیریدهای خون را پائین می‌آورد که این تری‌ گلیسیریدها در ایجاد بیماریهای قلبی بویژه در بانوان موثر هستند(در شماره‌های‌ آینده درباره تری گلیسیریدها مطالبی خواهیم نوشت)بنابر آنچه که ذکر شد اگر هفته‌ای یک و یا دو بار غذای ماهی بخوریم بسیار مفید خواهد بود(از این‌ لحاظ روغن تنه ماهی تفاوت زیاد با روغن کبد ماهی که در داروخانه‌ها معمولا بفروش می‌رسد ندارد) مطالعات متعدد نشان داده است که در اسکیموهای‌"گرین لند"شمالی بطور چشم‌گیری حملات قلبی کم است و کلسترول و تری گلیسیرید خونشان بسیار پائین‌ است. 7-کم کردن چربی غذا ده‌ها سال است که درباره بیماریهای قلبی تحقیق می‌شود و هنوز هم‌ کلتسرل دشمن شماره یک قلب به شمار می‌رود بنابراین باید از غذاهائی که‌ حاوی کلسترل است پرهیز نمود و از آن مهمتر خوردن چربیهای اشباع شده،مقدار کلسترل خون را از خوردن خود کلسترل بیشتر بالا میبرد بنابراین کم کردن چربی‌ های اشباع شدهء غذا در پائین نگاهداشتن کلسترل خون خیلی مهم است."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.