Skip to main content
فهرست مقالات

آنژین صدری و انفارکتوس (سکته قلبی) (6)

نویسنده:

(5 صفحه - از 70 تا 74)

کلید واژه های ماشینی : گوشت خوردن مقدار کلسترل خونشان، کلسترول خون، خوردن مقدار کلسترل خونشان بالا، سکته قلبی، کلسترل، خطر، چربیهای اشباع‌شده، مقدار چربی اشباع‌شده گوشت، مقدار مصرف چربیهای اشباع‌شده، مقدار کلسترول خون

خلاصه ماشینی:

"شکی‌ نیست که این نوع غذاهای دارای کلسترل نیز باید محدود شوند،مقدار کلسترول گوشت گاو و ماکیان و برخی از ماهیها یکسان است درصورتیکه برای جلوگیری از حمله‌های قلبی گوشت گاو و گوسفند را نهی و مرغ و ماهی را تجویز می‌کنند چه‌ مقدار چربی اشباع‌شده گوشت مرغ و ماهی کم است و بطوریکه ذکر شد چربی‌ اشباع شده ترکیب موثر در بالا بردن کلسترول خونست بنابراین در موارد ناراحتی‌ های قلبی خوردن گوشت مرغ و ماهی بجای گوشت گاو و گوسفند بهتر خواهد بود چربیهای اشباع شده بجز چند مورد در گوشت و چربی حیوانی وجود دارند."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.