Skip to main content
فهرست مقالات

اهمیت پطاسیم در جلوگیری از فشار خون

نویسنده:

(4 صفحه - از 66 تا 69)

کلید واژه های ماشینی : فشار خون ،پطاسیم ،نمک ،سدیم ،نمک طعام ،علت کمی فشار خون گیاه‌خواران ،جلوگیری از فشار خون ،نمک طعام با فشار خون ،خوردن نمک طعام ،اهمیت پطاسیم ،مقدار نمک طعام ،پطاسیم در جلوگیری ،مواد غذائی طبیعی مصرف ،ایجاد فشار خون موثر ،مصرف ،علت خوردن غذای طبیعی ،فشار خونشان بالا ،آزمایش ،غذای افراد مورد آزمایش سدیم ،نقش پطاسیم در بدن ،نمک طعام مصرف ،علل جلوگیری پطاسیم از فشار ،سبزیها مقدار زیادی پطاسیم ،فشار خونشان طبیعی ،پطاسیم بمقدار کمتر وارد بدن ،پطاسیم بیش‌تر از سدیم ،میوه نسبت پطاسیم به سدیم ،غذا هم‌نمک کمتر مصرف ،نمک فشار خون ،بدن به نمک طعام

خلاصه ماشینی:

"یکی از علل جلوگیری پطاسیم از فشار خون این است که باعث می‌شود که سدیم از کلیه‌ها،بیشتر دفع گردد چه خود پطاسیم‌ یک مادهء مدر است و ادرار را زیاد می‌کند و در نتیجه افزایش ادرار،نمک بیشتر از بدن‌ دفع می‌گردد بنا بر این اگر پطاسیم بیشتر از سدیم مصرف شود انسان کمتر دچار فشار خون‌ خواهد شد. بشر ما قبل تاریخ مقدار نمکی که مصرف‌ می‌کرد،خیلی کم یعنی کمتر از یک گرم و شاید در حدود نیم گرم در روز بود و اصولا این مقدار نمک نیاز بدن را رفع می‌کند مگر در نواحی بسیار گرم که نیاز بیشتری به نمک‌ هست و قطعا بشر اولیه به علت عدم دسترسی‌ به معادن نمک و عدم اطلاع از طرز پخت و پز غذا و عدم احتیاج بدن به نمک طعام زیاد، بیش از این حد آنهم تا مواد غذائی طبیعی‌ مصرف نمیکرده است و به علت خوردن غذای‌ طبیعی و میوه نسبت پطاسیم به سدیم هم زیاد بوده است."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.