Skip to main content
فهرست مقالات

اهمیت پطاسیم در جلوگیری از فشار خون

نویسنده: ؛

اردیبهشت 1363، سال 24 - شماره 2 (4 صفحه - از 66 تا 69)

کلید واژه های ماشینی : فشار خون ،پطاسیم ،نمک طعام ،خوردن نمک طعام ،طعام ،مقدار نمک طعام ،ایجاد فشار خون ،خوردن ،مقدار نمک ،مقدار پطاسیم ،پطاسیم دارند ،خوردن نمک ،غذای طبیعی ،دفع می‌گردد ،ایجاد فشار ،رژیم غذائی ،مورد آزمایش ،مقدار لازم

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.