Skip to main content
فهرست مقالات

بیماری قند

نویسنده:

(4 صفحه - از 70 تا 73)

کلید واژه های ماشینی : دیابت ،بیماری قند ،انسولین ،عوارض ،مقدار قند خون ،روح ،چربی ،انسولین مقدار قند خون ،فیبر ،مواد قندی ،بدن ،مواد چربی در بیماران دیابتی ،مواد قندی و غذای کم ،عوارض شدید بیماری قند ،داروی انسولین سرنوشت بیماران قندی ،بیماران دیابتی رژیم غذائی ،مواد غذائی کم فیبر ،مقدار مواد چربی در بیماران ،رژیم بیماران دیابتی کم ،نان ،قند خون دیابتی‌ها به حد ،ماده مقدار قند خون ،گلیکوژن ،داروهای ،بیماران دیابتی ،فیبر مواد غذائی ،خون دیابتی‌ها به حد طبیعی ،مواد غذائی ،عوارض دیابت ،مواد فیبری

خلاصه ماشینی:

"چاقها مثل اینکه انسولین زیاد تولید می‌کنند و در نتیجه چاق‌تر می‌شوند و به علاوه‌ یاخته‌های بدن آنان مخصوصا کبد و ماهیچه‌ها و سلولهای چربی باین ماده غیر حساس‌ می‌کردند و حتی خود لوزالمعده که مولد انسولین است بعلت پر کاری حساسیت خود را در مقابل این ماده از دست می‌دهد و به موقع‌ نمیتواند مواد قندی وارد شده به بدن را بسوزاند و باعث بالا رفتن مقدار گلوکز خون‌ می‌شود ممکن است این مطلب نیز درست است‌ یعنی وقتی که وزن بدن کم شود حساسیت به‌ گلوکز و انسولین به حالت عادی بر می‌گردد و مقدار قند خون پائین آمده و بدون کمک داروئی به حدی طبیعی می‌رسد مخصوصا در اوائل‌ بیماری دیابت با این تدبیر کاملا خوب میشود بعضی از بیماران دیابتی هستند که لاغر می‌باشند و احتیاج بدرمان با انسولین دارند در این قبیل بیماران نیز میتوان با رژیم‌ متناسب به نتیجه خوب رسید."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.