Skip to main content
فهرست مقالات

غذا و چشم

نویسنده:

(5 صفحه - از 65 تا 69)

کلید واژه های ماشینی : بینائی ،آب ،بیماری ،آب‌مروارید ،آب‌سیاه ،تغذیه ،عدسی ،غذا و چشم ،گالاکتوز ،تعذیه ،کمبود ویتامین آ ،فشار داخل چشمی ،مواد غذائی ،کمبود بینائی در اثر بیماری ،علت کمبود ویتامین ،آب‌سیاه و آب‌مروارید توام ،نقصان ،ناراحتی‌های چشمی ،علت عدم تعادل مواد غذائی ،بهبود ،علت ،انسان ،کمی بینائی ،اثر کمبود بینائی در زندگی ،کافی مواد غذائی ،دچار آب‌سیاه ،بهبود ناراحتی‌های چشمی ،عقیده ،مقدار مایع داخل چشم ،جلوگیری

خلاصه ماشینی:

"آب مروارید وقتی که ایجاد گردد در انسان غذای بخصوصی روی ان اثر ندارد اگر چه در موشها غذای ویژه،بتدریج نه بطور کامل،باعث کم شدن کدورت عدسی میشود9 اثر سایر ویتامینها مایع چشم دارای ویتامین ث کافی‌ است اما در مبتلایان به آب مروارید این ماده‌ خیلی کم می‌شود بنا بر این برخی از پژوهشگران بر این باورند که وجود ویتامین ث‌ بحد کافی در غذاها میتواد یکی از عوامل‌ (7)- . برای بعضی از محققان این مساله‌ روشن است که بین اختلال جذب گالاکتوز که‌ از مواد قندی شیر است و نقصان(ریبوفلاوین)9 که یکی از ویتامینهای گروه ب است و با آب‌ مروارید کودکان رابطه‌ای وجود دارد بطوریکه‌ ذکر شد در موشها نیز با دادن غذائی که به‌ مقدار زیاد گالاکتوز دارد آب مروارید ایجاد کرده‌اند و همینطور در حیوانات آزمایشگاهی‌ با حذف ریبوفلاوین آنها را به کاتاراکت دچار کرده‌اند."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.