Skip to main content
فهرست مقالات

چند ماده غذائی مهم

نویسنده:

(4 صفحه - از 71 تا 74)

کلید واژه های ماشینی : لوبیا ،ویتامین‌ها و مواد معدنی ،جوانه ،گندم ،فیبر ،دانه ،مواد غذائی ،ماده غذائی ،تخم آفتاب‌گردان ،بدن ،بیماریهای ،تخم آفتاب‌گردان از لحاظ غذائی ،قبیل مواد از لحاظ مواد ،چربی ،آرد ،عین حال فاقد چربی ،مواد غذائی و ویتامین‌ها ،پروتئین و مواد معدنی ،بمقدار کافی پروتئین ،آب ،پروتئین و سایر مواد ،مواد فیبری و کمی ،حبوب ،مواد محتوی پروتئین ،لوبیا ویتامین ،قبیل از خوردن لوبیا ،مقدار مواد ،ویتامین B ،پروتئین لوبیا ،چربی لوبیا

خلاصه ماشینی:

"در این قسمت از گندم و نیز در پوستهء آن بمقدار فراوان ویتامین‌های گروه B و ویتامین E ،کلسیم و پروتئین و سایر مواد مفید وجود دارند ولی متاسفانه در کارخانه‌های‌ آردسازی اغلب این مواد مفید از آرد جدا می‌شوند و آرد سفید،باقی میماند بنابراین‌ مخلوط کردن سپوس آرد می‌تواند در سلامت‌ بدن خیلی موثر باشد و اگر اینکار امکان‌پذیر نباشد میتوان خود سپوس را با سایر مواد غذائی مانند سوپ و ماست،قاطی نموده و خورد. درست است که پروتئین لوبیا کامل‌ نیست آمینیو آسیدهای اصلی بدن را تامین‌ نمی‌کند ولی وقتی که این ماده با دانه‌های‌ (حبوب)دیگر مانند برنج و گندم و ذرت که‌ بصورت پلو و نان و یا اشکال مختلف دیگر خورده شود پروتئینی آن تکمیل خواهد شد و روی این احتیاج فطری بشری بوده است که‌ سالهای سال بدون اطلاع از کیفیت لزوم‌ پروتئینی برای بدن در اغلب کشورها لوبیا را یا پلو و یا نان و سبزی باهم میخورده‌اند و حالا هم بهمان طریق مصرف می‌شود."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.