Skip to main content
فهرست مقالات

نقش حیاتی ویتامینها

نویسنده:

(2 صفحه - از 61 تا 62)

کلید واژه های ماشینی : ریبوفلاوین ،سبزیجات ،دلیل کمبود گروه ویتامین‌های ،شیر ،بدن ،ویتامین B ،کمبود ،حبوبات ،مقدار زیادی گوشت و شیر ،زبان ،پختن ،غذا محتوی مواد گوشتی ،نقش حیاتی ویتامین‌ها ،پختن سبزیجات مصرف ،شیر بمقدار کافی ،مقدار زیادی ویتامین ،نور ،منابع ریبوفلاوین ،ویتامین‌های گروه B ،مصرف ،زنان ،دلیل بر کمبود ویتامین ،ناراحتی‌هائی ،کمبود ویتامین B ،حاوی ،مقدار ریبوفلاوین ،مواد غذائی ،گروه ویتامین‌های B ،قرار گیرند ویتامین ،استاد

خلاصه ماشینی:

"منابع ریبوفلاوین: در عده‌ای از مواد،از جمله جگر سیاه‌ سبزیجات،جوانه گندم،تخم‌مرغ و شیر بمقدار کافی از این ویتامین وجود دارد ولی‌ متأسفانه گروه ویتامین‌های B خیلی زود در مواد غذائی از بین می‌روند و حتی اگر این مواد،در برابر نور قرار گیرند ویتامین‌ B آنها از بین می‌رود مثلا اگر شیر در ظرف‌ شیشه‌ای باشد این ویتامین از بین خواهد رفت وچون محلول در آبست با پختن موادی‌ که حاوی این ویتامین است این ویتامین از بین خواهد رفت پس برای اینکه این ویتامین‌ به بدن برسد لازم است شیر را در ظرفی که‌ نور از آن عبور نمیکند قرار دهیم."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.