Skip to main content
فهرست مقالات

مسمومیت غذائی

نویسنده:

(4 صفحه - از 70 تا 73)

کلید واژه های ماشینی : میکرب ،مسمومیت غذائی ،اسهال ،بیماری ،بوسیلهء مواد خوردنی ،یخچال ،کشتارگاه ،مواد غذائی ،بوسیلهء مواد نامبرده وارد بدن ،درمان مسمومیت‌های غذائی ،میکربهائی ایجاد مسمومیت ،درمان ،روده ،بیماریها بوسیلهء مواد ،بوسیلهء ،حرارت ،بدن ،علائم ،راه مواد غذائی ،قصابی ،آلوده ،تب ،ایجاد مسمومیت ،پزشک ،غذای پخته ،آلودگی ،تکثیر ،ایجاد مسمومیت غذائی ،سالمونلد ،اسهال و استفراغ ظاهر

خلاصه ماشینی:

"اگر غذای پخته را بخواهیم نگاهداریم‌ باید آن را در یخچال نگاهداشت در غیر اینصورت نگاهداری آن زیان‌آور و گاهی‌ خطرناک خواهد بود مثلا اگر غذای پخته‌ مثل برنج و گوشت و غیره یک اسب در جای گرم بمانند ممکن است میکربهای‌ موجود در گرد و غبار بر آن به‌نشینند و تکثیر پیدا کنند و روز بعد نیز اگر آن را بتدریج گرم کنند این گرم کردن‌ خود نیز کمک زیادی به ازدیاد میکربها خواهد کرد و در نتیجه خوردن آن، آثار مسمومیت یعنی اسهال و استفراغ‌ ظاهر خواهد شد-این علائم ممکن‌ است 1 تا 8 ساعت بعد از خوردن غذا ظاهر شوند. گاهی میکرب دیوارهء روده را سوراخ می‌کند و وارد جریان خون میشود که این خود بر شدت بیماری می‌افزاید: *** درمان مسمومیت غذائی: درمان مسمومیت‌های غذائی معمولا درمان علائم است که باصطلاح پزشکی آن‌ را درمان«سمتوماتیک»2مینامند که‌ در اینجابه‌جای درمان علت به درمان معلول‌ می‌پردازند و در تخفیف علائم بیماری‌ می‌کوشند."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.