Skip to main content
فهرست مقالات

غذای کودکان (بهداشت برای همه)

نویسنده:

(4 صفحه - از 48 تا 51)

کلید واژه های ماشینی : نمک، کودکان، فشار خون، قند، شیر، سدیم، مواد قندی، غذای کودک، میلی اکی والدن، نمک طعام

خلاصه ماشینی:

"درست است که این تحقیقات نشان می‌دهد که مقدار نمک مصرف‌شده بوسیلهء کودکان‌ بیش از تحمل آنها نیست ولی مسأله اینست‌ که در کودکانی که از لحاظ ارثی برای فشار خون استعداد دارند اما این مقدار زیاد نیست؟. مسأله وقتی مشکل می‌شود که بدانیم‌ اصولا شناسائی این قبیل بچه‌ها دشوار است و تنها کلیدی که برای تشخیص این‌ قبیل کودکان مستعد به فشار خون وجود دارد شناسائی کسانی است که در خانوادهء آنان دچار فشار خون هستند و پدر و مادر وجد وجده. افزون قند و شکر به غذای کودک در آتیه دو مسأله ایجاد می‌کند: 1-درمورد کالری: تمام کودکان مقدار زیادی انرژی‌ مصرف می‌کنند بنابراین به مقداری زیاد غذای مولد نیرو و همچنین مواد معدنی‌ که رشد آنها را تأمین بکند احتیاج دارند اما مانند اشخاص بالغ،اگر مواد مولد انرژی را زیاد از حد لازم مصرف کنند این مواد بصورت چربی در بدن ذخیره‌ می‌شود."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.