Skip to main content
فهرست مقالات

اثر تغذیه در جلوگیری از بیماری های عفونی

نویسنده:

(3 صفحه - از 57 تا 59)

کلید واژه های ماشینی : تغذیه، میکرب، عفونی، بیماریهای عفونی، اثر تغذیه در جلوگیری، قندی، بدن، مقاومت، مواد معدنی، میکرب عامل بیماری

خلاصه ماشینی:

"عده‌ای از مردم خیال‌ می‌کنند که اگر در معرض حمله میکرب قرار گیرند بطور حتم بیمار خواهند شد این تصور باطل است، درست است که میکرب عامل بیماری است و بیماری‌ بدون آن عارض نمی‌شود ولی تنها وجود میکرب‌ کافی نیست یعنی باید عوامل دیگری نیز فراهم شود تا انسان مبتلا گردد. مطلبی که بسیار حائز اهمیت است این است که‌ افرادی که غنی هستند و غذای فراوان در دسترس‌ دارند نمی‌دانند چگونه از این غذا به طرز درست‌ استفاده کنند و چگونه بدن خود را در مقابل بیماریها و عوامل دیگر قوی نمایند. بهترین نوع تغذیه ممکن چیست؟ بعقیده پزشک نامبرده دو دسته از مواد غذائی برای‌ ایجاد مقاومت در بدن خیلی مهم هستند یکی از آنها پروتئین‌ (با تعادل متناسب آسیدهای آمینه)و دیگری ویتامین‌ها هستند و خود این مواد نیز باید بطور متعادل خورده‌ شوند نه بیش از حد."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.