Skip to main content
فهرست مقالات

اثر تغذیه در جلوگیری از بیماری های میکربی یا عفونی

نویسنده:

کلید واژه های ماشینی : اثر تغذیه در جلوگیری، کالری، زنان، چاقی، وزن، مقدار مواد چربی، آزمایش، سلامت، بدن، سفتی

خلاصه ماشینی:

"«مارگارین»یا کره نباتی دارای مقدار زیادی‌ کلسترل است و برخی از کارخانه‌ها مقداری از این‌ روغن اشباع‌نشده را به صورت اشباع‌شده در می‌آورند و گاهی تا 30 درصد آن را می‌توانند تبدیل کنند ولی باوجوداین عده زیادی از محققان‌ را عقیده بر این است که حتی این قبیل روغن‌ها نیز بیش- از روغن شیر و کره و تخم مرغ دارای کلسترل هستند بنابراین بیش از آنها باعث سفتی شرائین میشوند بنابر تحقیقات بسیار مهم«انستیتوی تغذیه»2 شیمیائی دانشگاه هلسینکی،وقتی که روغنها داغ‌ شوند برای سلامت بدن خطرناک هستند. آنهائی که از روغن‌ طبیعی و یا روغنی که در معرض هوا گرم شده بود استفاده می‌کردند اضافه وزن یکسان پیدا کردند در مقابل حیواناتی که روغن تخم آفتاب‌گردان را بطور طبیعی خوردند وزن اضافی تر از آنهائی که کره‌ خورده بودند پیدا کردند اما حیواناتی که این روغن‌ را بطور گرم‌شده و هواداده خوردند کاملا وزن‌ اضافی پیدا نکردند،در آخر روز 23 آزمایش،وضع‌ بدنی این حیوانات خیلی بد بود و این نشان میدهد که در مدت گرم کردن این روغن در هوای آزاد (یعنی سرخ کردن)مواد سمی ایجاد شده است."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.