Skip to main content
فهرست مقالات

بهداشت و تغذیه در فصل سرما

نویسنده:

کلید واژه های ماشینی : عوارض ،تغذیه در فصل سرما ،زخم معده ،فصل زمستان ،مخاط ،بیماریها ،پوست ،تقویت مخاط دستگاه گوارش ،ویتامین A ،گوارش ،بهداشت و تغذیه ،استرس ،فصل زمستان سبزی و میوه ،بدن ،دستگاه گوارش اثر بد ،نور ،سلامت ،انسان ،عوارض بیماریهای تنفسی ،ویتامین باعث آزردگی پوست ،زخم معده جلوگیری ،زمستان بعلت سردی هوا ،مقدار زخم معده ،ویتامین D ،بدن تبدیل به ویتامین ،سلامت پوست و مخاط ،پوست و مخاط وجود ویتامین ،سرما باعث آزردگی پوست ،فصل زمستان استخوانها ،دستگاه تنفس

خلاصه ماشینی:

"این قبیل زخمها در اثر از بین رفتن قسمتی‌ از مخاط و یا پوشش معده و روده ایجاد می‌شوند و ممکن است به خونریزی از زخم نیز منتهی گردد این‌ زخمها،دردناک هستند و باعث می‌شود که انسان نتواند خوب غذا بخورد و درنتیجه نمی‌تواند مواد مورد لزوم را جذب کند و در معرض بیماریها قرار میگیرد. دانشمندان‌ نامبرده به این نتیجه رسیده‌اند که اگر همراه استروئیدها ویتامین A به موشهای آزمایشگاه خورانده شود تعداد زخم معده خیلی کمتر خواهد شد و مقدار زخم‌ معده ارتباط معکوس با مقدار ویتامین A دارد منابع ویتامین A «کاروتن»2ماده‌ای است که در بدن تبدیل‌ به ویتامین A می‌شود و در بسیاری از سبزیها وجود دارد از آنجائی که این سبزیها به ویژه در فصل زمستان‌ در دسترس نیستند میتوان از مواد دیگر مانند جگر- سیاه گاو و گوسفند که سرشار از ویتامین A است‌ استفاده نمود و همچنین روغن ماهی و یا کپسولهای‌ روغن ماهی دارای مقدار زیادی ویتامین A میباشند هویج به مقدار زیاد دارای کاروتن است بطوری که‌ ذکر شد به ویتامین A تبدیل می‌شود."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.