Skip to main content
فهرست مقالات

تخم کنجد و خاصیت غذایی آن

نویسنده:

کلید واژه های ماشینی : تخم کنجد و خاصیت غذائی، کنجد محتوی مقدار زیادی چربی، دانه کنجد، روغن کنجد، قلب، بدن، میتونین، نباتات، مصرف، سربازان

خلاصه ماشینی:

"ویتامین ت یکی از ترکیبات دانه کنجد است و مواد مفید دیگری نیز در این‌ دانه وجود دارد از قبیل پروتئین زیاد و روغن‌های اشباع نشده‌6که برای قلب و عروق‌ مفید است تخم کنجد،روغن و کره کنجد مقوی بوده و بانسان قدرت بدنی می‌بخشد مقدار کلسترل خون را کم می‌کند و شاید بطول عمر نیز می‌افزاید عده‌ای از صاحبنظران معتقدند که عده زیادی مردمان صدساله در ترکیه وجود دارد که راز طول‌ عمر آنان بعلت مصرف کنجد و بخصوص روغن کنجد است که در آن کشور مانند کره‌ مصرف می‌شود و با آن روغن،نان روغنی درست میکنند و همچنین با عسل قاطی کرده‌ و حلوای بسیار لذید تهیه می‌کنند. حسن بسیار بزرگی که این پروتئین دارد این است که مانند پروتئین‌های دیگر،در بدن ایجاد اسید،مانند اسید اوریک نمی‌کند و همچنین اوره را نمی‌افزاید و این به‌ علت دارا بودن مقدار زیادی کالسیوم و سایر مواد معدنی است از همه اینها گذشته‌ تخم کنجد خیلی خوشمزه و اشتهاآور است بطوریکه همه میدانیم وقتی که روی سنگگ‌ بقیه در صفحه 73 بقیهء:تخم کنجد و..."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.