Skip to main content
فهرست مقالات

بهداشت برای همه: بهداشت آب آشامیدنی

نویسنده:

(3 صفحه - از 63 تا 65)

کلید واژه های ماشینی : آب، بهداشت آب آشامیدنی، تصفیه آب، آزمایش، میکربهای، طرز ضدعفونی مخازن آب، کلرور دلیل آلودگی آب، ازن، خزه‌ها، آب با مواد شیمیائی

خلاصه ماشینی:

"بغیر از سیاه‌زخم و کزاز بقیه در مقابل حرارت و جوشاندن از بین میروند و چنانچه بعضی‌ مواد شیمیائی مانند کلرور دوکالسیم،کلرور دوسدیم بآب اضافه شود درجه غلیان آن بالا رفته و قدرت میکرب‌کش آن زیادتر میشود فقط در موقع جوشاندن بعلت حرارت،هوای حل‌شده در آب‌ متصاعد شده و مزهء نامطبوعی بآب میدهد و این عیب را میشود بسهولت باین طریق برطرف کرد که‌ آب جوشیده را در بطری ریخته خوب تکان دهند تا هوا در آن حل شود. طرز ضدعفونی نمودن آبهای مشروب در مصارف خانوادگی-سه قاشق مربا- خوری گرد پرکلرون را در یک لیتر آب حل نموده سپس 7 قطره از این محلول را بیک بطری آب‌ اضافه و پس از یک ساعت مصرف نمائید این آب بمصرف شستن ظروف و مصارف شخصی از قبیل‌ استحمام بکار میرود."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.