Skip to main content
فهرست مقالات

امنیت غذایی در کشورهای اسلامی

نویسنده: ؛

بهار 1378 - شماره 10 (58 صفحه - از 89 تا 146)

کلید واژه های ماشینی : امنیت غذایی ،کشورهای در حال توسعه ،غذایی ،سازمان کنفرانس اسلامی ،کشورهای اسلامی ،مواد غذایی ،کشورهای عضو سازمان کنفرانس ،عضو سازمان کنفرانس اسلامی ،بخش کشاورزی ،نرخ رشد تولید محصولات کشاورزی ،جمعیت بخش کشاورزی ،کنفرانس اسلامی ،محصولات کشاورزی ،نرخ رشد ،تجارت محصولات کشاورزی ،محصولات کشاورزی کشورهای اسلامی ،اقلام غذایی کشورهای اسلامی ،نرخ رشد تولید محصولات ،رشد تولید محصولات کشاورزی ،میزان تولید و تجارت محصولات ،کشورهای عضو سازمان ،تولید مواد غذایی ،تولید محصولات کشاورزی ،غلات در کشورهای اسلامی ،نرخ رشد محصولات کشاورزی ،کالاهای کشاورزی کشورهای اسلامی ،بخش کشاورزی از تولید ،نرخ رشد جمعیت ،کشورهای اسلامی در سال ،کشورهای توسعه‌یافته

این مقاله درپی بررسی وضعیت امنیت غذایی در کشورهای اسلامی و مقایسه آن با کشورهای توسعه یافته و کشورهای در حال توسعه می‌باشد.برای این منظور،تولید سارنه‌ (که یک شاخص مهم بلندمدت عملکرد تولید است)گروههای عمده غذایی شامل‌ عذاهای اصلی برای تأمین کربوهیدارتها،سبزیجات و میوه‌ها برای تأمین ویتامین‌ها و گوشت و ماهی برای تأمین پروتئین با مقادیر متوسط جهان این اقلام مقایسه خواهد شد. هدف از انتخاب متوسطه‌های جهان به عنوان یک مرجع،صرفا برای آن است که ملاحظه‌ شود کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی نسبت به کل تولید جهانی که با سطح‌ بهره‌وری و تکنولوژی فعلی به دست آید،در چه جایگاهی قرار دارند. در این مقاله،ابتدا امنیت غذایی تعریف می‌شود و سپس میزان زمین قابل استفاده در فعالیتهای کشاورزی و جمعیت بخش کشاورزی مورد بررسی قرار می‌گیرد.سپس با ملاحظه نقش بخش کشاورزی در اقتصاد کشورهای اسلامی،میزان تولید و تجارت‌ محصولات کشاورزی و مواد غذایی در این کشورها بررسی خواهد شد.

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.