Skip to main content
فهرست مقالات

بررسی سه ساله مسمومیت های قارچ وحشی خوراکی در بخش مسمومیت مرکز پزشکی لقمان حکیم (71-73)

نویسنده:

(6 صفحه - از 20 تا 25)

کلید واژه های ماشینی : قارچ، سم، مسمومیت، بخش مسمومیت مرکز پزشکی لقمان، مسمومیت مرکز پزشکی لقمان حکیم، مسمومین، بیماران، کبدی، مصرف قارچ، درمانی، بخش مسمومین مرکز لقمان حکیم، علائم، اسهال، سموم قارچی و سندرمهای بالینی، مسمومیتهای قارچی، گوارشی، بخش مسمومین مرکز پزشکی لقمان، بررسی سه‌ساله مسمومیتهای قارچی، قارچهای سمی و سندرمهای کلینیکی، مسمومین مرکز پزشکی لقمان حکیم، درمان مسمومیت، بالینی، استفراغ، مصرف قارچ استفراغ و اسهال، مصرف قارچهای حاوی سموم، خوراکی در بخش مسمومیت، مسمومیت قارچی در بخش مسمومیت، آنزیمهای کبدی، خوراکی در بخش مسمومین، قارچ وحشی خوراکی

خلاصه ماشینی: "یافته‌ها و بحث: جدول 2-بررسی علائم کلینیکی در مصرف کنندگان قارچ در موقع مراجعه‌ به این مرکز علائم‌\تعداد\درصد ایکتر\7\5/87 گوارشی‌\5\5/62 آنتی‌کولینرژیک‌\5\5/62 کوما\4\50 خونریزی از دستگاه گوارش و هماچوری‌\3\5/37 آنسفالوپاتی کبدی‌\2\25 دیسفاژی و اسپاسم عضلانی‌\1\5/12 هایپرترمی‌\1\5/12 با توجه به جدول فوق به این نتیجه می‌رسیم که بیشترین علامت‌ کلینیکی ایجاد شده در مریضهای بستری شده در این مرکز،ایکتر می‌باشد(5/87%)که البته این به دلیل مراجعه دیر هنگام آنها به مراکز درمانی است. جدول 3-فاصلهء زمانی قارچ تا بستری شدن بیماران در این مرکز درمانی شمارهء Case \زمان بستری شدن‌ 1\4 روز بعد از مصرف قارچ 2\5 روز بعد از مصرف قارچ‌\5 نفر بعد از 6-3 روز بستری شده‌اند که حدود 5/62% را تشکیل میدهند 3\6 روز بعد از مصرف قارچ 4\5 روز بعد از مصرف قارچ 5\4 روز بعد از مصرف قارچ‌ 6\8 ساعت بعد از مصرف قارچ‌\3 نفر بعد از 24-6 ساعت بستری شده‌لند که حدود 5/37% را تشکیل میدهند 7\15 ساعت بعد از مصرف قارچ 8\15 ساعت بعد از مصرف قارچ در جدول شماره 3 مشاهده می‌شود که 5/37% بیماران در عرض‌ 24-6 ساعت دچار علائم شده‌اند و 5/62% در عرض 6-3 روز علائم پیدا کرده‌اند که در مورد گروه دوم باید گفت که اکثر این بیماران‌ نیز ابتدا علائم گوارشی مختصری داشته و سپس دوری بهبودی 4-3 روز پیذا نموده‌اند و مجددا با تشدید علائم و ایکتر و کوما و علائم‌ آنسفالوپاتی کبدی مراجعه کرده‌اند که بدلیل پیگیری نکردن آنان در دوره بهبودی یا Stage II بوده است."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.