Skip to main content
فهرست مقالات

معرفی کتاب: درآمدی بر مهندسی صنایع غذایی

نویسنده:

(3 صفحه - از 7 تا 9)

خلاصه ماشینی:

"در فصل دوم به جریان سیال در فرآوری مواد غذایی به‌ عنوان یکی از عملیات ضروری و اصلی که برای شناخت‌ عوامل مؤثر در طراحی سیستم‌های انتقال مواد غذایی مایع‌ ضروری هستند اشاره شده است یک سیستم انتقال مایع‌ متشکل از چهار جزء اصلی است 1-مخزن نگهداری‌ 2-مخزن ذخیره‌سازی و کانال یا خط لوله بین دو مخزن‌ 3-پمپ که در آن از انرژی مکانیکی برای سرعت بخشیدن به انتقال محصول استفاده می‌شود 4-شیر برای مهار کردن یا هدایت جریان. در این فصل همچنین فرمولاسیون ریاضی‌ این فرآیند برای مواد غذایی مایع با ذرات معلق که‌ شامل توصیف فرآیندهای کمی نظیر گرمایش و سرمایش سیال،انتقال حرارت به ذرات غذا،نوع جریان‌ سیال و ذرات و زمان توقف محصول در بخش‌های‌ گرمایش،ایست دما و سرمایش می‌باشد مورد بررسی قرار گرفته است. در فصل نهم از تبخیر به عنوان عملیات واحد مهم به‌ منظور خارج کردن آب از مایعات رقیق برای تغلیظ به منظور پایداری در مقابل میکروارگانیسم‌ها یاد شده در این فصل‌ به بالا رفتن نقطه جوش مواد غذایی مایع در حین تغلیظ و شرح و توضیح انواع مختلف اوپراتورها با توجه به روش‌ تبادل حرارت از بخار به محصول پرداخته شده و سپس در انتها اوپراتورهای یک بدنه‌ای و چند بدنه‌ای بررسی شده‌ است."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.