Skip to main content
فهرست مقالات

اصول تغذیه «رابینسون»

نویسنده:

(3 صفحه - از 14 تا 16)

خلاصه ماشینی:

"فصل ششم به بررسی دسته دیگری از مواد غذائی‌ تحت عنوان لیپیدها یا چربی‌ها پرداخته و شامل:نام‌ گذاری،ساختمان شیمیایی،ترکیب،مقیاس‌ اندازه‌گیری،پراکندگی،طبقه‌بندی پروتئین‌ها بر حسب‌ طبقه‌بندی لپیدها شامل:لپیدهای ساده،لپیدهای‌ مرکب،و ترکیبات شبه چربی و خواص این دسته از مواد از جمله هیدروژناسیون و صابونی شدن،اعمال‌ لپیدها در بدن،فرآیندهای متابولیکی لیپدها از جمله‌ دریافت،هضم،جذب و انتقال،تامین نیازهای بدن به‌ این دسته از مواد غذائی،منابع اسیدهای چرب و کلسترول،جایگزین‌های چربی،تعیین رژیم غذایی‌ پایه لیپیدها،نشانگان دریافت کافی،عدم کفایت و مصرف بیش از نیاز لیپیدها،جمع‌بندی مطالب، پرسشهای مراجعه کنندگان و مطالعه موردی در زمینه‌ یادگیری،حقایقی در مورد چربی‌ها در غذا می‌باشد. بخش دوم در چهار فصل تنظیم گردیده که فصل‌ اول به بررسی تغذیه در دوران بارداری و شیردهی‌ پرداخته و شامل تغییرات بارداری در مادر و جنین، تأمین نیازهای تغذیه‌ای در این دوران،انتخاب غذای جدول 4-13-نمونهء انتخاب غذا برای کودکان و نوجوانان مناسب،تغییرات عمومی رژیم غذایی،بررسی‌ بارداری‌های پرخطر،مصرف الکل در دوران بارداری، داروهای ممنوع در این دوران،استفراغ بارداری، پر فشاری خون در دوران بارداری،عفونت HIV و ایدز در زن باردار،عوارض بیماری قند در این دوران،تأمین‌ نیازهای غذایی و میزان‌های توصیه شده غذایی در دوران شیردهی،جمع‌بندی مطالب،پرسش‌های‌ مراجعه کنندگان و مطالعه موردی تحت عنوان:اولین‌ بارداری است."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.