Skip to main content
فهرست مقالات

از شیر چه می دانید/ شیمی و تکنولوژی شیر

نویسنده:

کلید واژه های ماشینی : شیر، طول عمر نگه‌داری مواد غذایی، پنیر، افزایش طول عمر نگه‌داری مواد، افزایش طول عمر نگه‌داری کره، مارگارین، اطلاعات، مواد غذایی، تولید، افزایش میزان مواد محلول

خلاصه ماشینی:

"فصل اول:در این فصل به ارزش غذایی و اقتصادی‌ شیر و خواص فیزیکی و شیمیایی آن و مقدار تولید آن‌ در جهان اشاره شده است. در فصل دوم و سوم به معرفی مواد معدنی و آلی و همچنین عناصر جزییی موجود در شیر پرداخته و همچنین در مورد ویتامین‌های موجود در شیر و فرآورده‌های آن اعم از ویتامین‌های محلول در آب و محلول در چربی و عوامل مؤثر در کاهش یا افزایش این‌ ویتامین‌ها بحث شده است. فصل پنجم:با معرفی پروتئین‌های موجود در شیر و نقش آنها در تولید مفید در تولید ماست و مراحل‌ مختلف این فرآیند پرداخته و در نهایت در مورد انواع‌ پنیر و خصویات هر یک از آنها بحث شده است. به عنوان مثال: -«برای جلوگیری از فساد مقداری نمک به آن‌ (کره)افزوده می‌شود»انتهای صفحهء 177 «هدف از افزودن نمک این است که مزه و طعم خوبی در کره ایجاد شود،اما افزودن نمک برای افزایش طول عمر نگهداری کره مؤثر نیست»صفحهء 186،سطر 6."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.