Skip to main content
فهرست مقالات

از شیر چه می دانید/ شیمی و تکنولوژی شیر

نویسنده: ؛

کلید واژه های ماشینی : مواد غذایی ،درصد از پروتئین شیر ،مارگارین ،افزایش طول عمر نگه‌داری کره ،ارزش غذایی ،غذایی ،نقطهء انجماد شیر ،صفحهء ،نقطهء انجماد ،تولید مارگارین ،افزایش طول عمر نگه‌داری ،درصد از پروتئین ،انجماد شیر ،انتهای صفحهء ،افزایش طول عمر ،سطر ،افزایش طول ،پرسش و پاسخ‌های ،طول عمر نگه‌داری ،افزایش شکر ،نقطهء ،عمر نگه‌داری ،ذکر شده ،مورد استفاده

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.