Skip to main content
فهرست مقالات

از شیر چه می دانید/ شیمی و تکنولوژی شیر

نویسنده:

کلید واژه های ماشینی : شیر، طول عمر نگه‌داری مواد غذایی، پنیر، افزایش طول عمر نگه‌داری مواد، افزایش طول عمر نگه‌داری کره، مارگارین، اطلاعات، مواد غذایی، تولید، افزایش میزان مواد محلول، میزان مواد محلول در شیر، چربی، شیر مواد غذایی، تولید پنیر، کتاب، درصد از پروتئین شیر، میزان ویتامین در شیر خام، شیمی و تکنولوژی شیر، درصد چربی شیر، میزان چربی شیر، سطر، چربی شیر استحصال‌شده از شیر، میزان پنیر تولید، ویتامین‌های محلول، پروتئین محلول، پروتئین موجود در شیر، فصل به معرفی چربی‌های، ویتامین‌های موجود در شیر، از شیر، ارزش غذایی

خلاصه ماشینی: "فصل اول:در این فصل به ارزش غذایی و اقتصادی‌ شیر و خواص فیزیکی و شیمیایی آن و مقدار تولید آن‌ در جهان اشاره شده است. در فصل دوم و سوم به معرفی مواد معدنی و آلی و همچنین عناصر جزییی موجود در شیر پرداخته و همچنین در مورد ویتامین‌های موجود در شیر و فرآورده‌های آن اعم از ویتامین‌های محلول در آب و محلول در چربی و عوامل مؤثر در کاهش یا افزایش این‌ ویتامین‌ها بحث شده است. فصل پنجم:با معرفی پروتئین‌های موجود در شیر و نقش آنها در تولید مفید در تولید ماست و مراحل‌ مختلف این فرآیند پرداخته و در نهایت در مورد انواع‌ پنیر و خصویات هر یک از آنها بحث شده است. به عنوان مثال: -«برای جلوگیری از فساد مقداری نمک به آن‌ (کره)افزوده می‌شود»انتهای صفحهء 177 «هدف از افزودن نمک این است که مزه و طعم خوبی در کره ایجاد شود،اما افزودن نمک برای افزایش طول عمر نگهداری کره مؤثر نیست»صفحهء 186،سطر 6."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.