مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |
همایش همایش امام حسین (ع) 1 |
نشریه رشد آموزش قرآن و معارف اسلامی 1 |
نشریه مطالعات تاریخی قرآن و حدیث 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
علوم قرآن و حدیث 2 |
حوزه سلامت 2 |
میان رشته ای 1 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 5 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
استانی 1 |
- 1.
-
2.
نویسنده : میررضایی رودکی، معصومه سادات ؛ سحری، محمدعلی ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ قراچورلو، مریم ؛ برزگر، محسن ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (10 صفحه - از 81 تا 90 )
کلیدواژه ها:شاخصهای پایداریروغن زیتون بکرتصفیه روغن
-
3.
نویسنده : واحدی، حبیب ؛ عزیزی، محمدحسین ؛ کبارفرد، فرزاد ؛ برزگر، محسن ؛ حمیدی اصفهانی، زهره ؛ حامدی، منوچهر ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (8 صفحه - از 13 تا 20 )
کلیدواژه ها:HPLCآسپارژین آزاددرجه استخراجزمان تخمیر
-
4.
نویسنده : برزگر، محسن ؛
همایش:همایش امام حسین (ع)»مجموعه مقالات همايش امام حسين (ع) - جلد 7 رتبه استانی (13 صفحه - از 327 تا 339 )
-
5.
ناقد : برزگر، محسن ؛
مجله:مطالعات تاریخی قرآن و حدیث»پاییز 1373 - شماره 2 (5 صفحه - از 71 تا 75 )
کلیدواژه ها:قرآنکتابتفسیرکتابشناسىفهرست