مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
-
1.
نویسنده : محمدی، محمد ؛ عزت پناه، حمید ؛ مهدی عادلی، حمیدرضا ؛ محمدی فر، محمدامین ؛ امین افشار، مهدی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (8 صفحه - از 37 تا 44 )
کلیدواژه ها:ترکیب شیمیاییدوغ کره سنتیدوره شیردهیمیانه و هشترودویژگی های فیزیکی
-
2.
نویسنده : صابری، نسرین ؛ محمدی فر، محمدامین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (12 صفحه - از 5 تا 16 )
کلیدواژه ها:روغنمایونزویسکوالاستیک